Van Gaal: Vi er bedre end sidste år

Manchester United har atter haft en noget blandet sæson, men ifølge manager Louis van Gaal ser det markant bedre ud end sidste år

Louis van Gaal mener, at han hold er længere fremme spillemæssigt i år sammenlignet med sidste år. (Foto: AP/Alastair Grant)
Louis van Gaal mener, at han hold er længere fremme spillemæssigt i år sammenlignet med sidste år. (Foto: AP/Alastair Grant)

Manchester United er en klub, der historisk set har haft rigtig meget at juble over. I de seneste sæsoner har det dog set sværere ud for klubben, der har haft det vanskeligt efter manager Sir Alex Ferguson forlod manager-posten. Denne sæson har også været en blandet fornøjelse, men der er fremgang at spore på Old Trafford.

Det mener i hvert fald klubbens manager Louis van Gaal, der kan glæde sig over semifinale i FA Cuppen, mens United er med i kampen for at klemme sig ind i top fire. Et mål der stod klart allerede inden sæsonen:

Jores Okore i sjælden Premier League-spilletid for Aston Villa (Foto: All Over Press) Premier League Villa i kaos: Derfor krævede Okore møde med bossen

- Vi er længere fremme med holdet, end vi var sidste år. Vi var i kvartfinalen i FA Cuppen senest, og denne gang er vi i semifinalen. Det må jo betyde, at vi er bedre end vi var sidste år. Jeg prøver hele tiden på at gøre mit bedste. Vi har stadig chancer i FA Cuppen, mens vi er med i spillet om top fire. Det er det, der hele tiden har været målet, siger Louis van Gaal på et pressemøde.

Til sommer er det dog fortsat meget tvivlsomt, at Louis van Gaal forbliver manager i Manchester United. Flere har krævet hollænderens afgang, og han kan hvis en fyring bliver en realitet blive erstattet af flere spændende navne.

18 kommentarer
Vis kommentarer