Van Gaals skøre forklaring: Han vidste ikke, at han spyttede

Louis van Gaal bakker om op Jonny Evans forklaring om, at han ikke bevidst spyttede på Papiss Cissé, da Manchester United onsdag mødte Newcastle

Jonny Evans og Papiss Cissé er begge kommet i det engelske fodboldforbunds, FA, søgelys, efter en episode, som indtraf fem minutter før pausen, da Manchester United onsdag mødte Newcastle United i den engelske Premier League.

TV-billeder har vist, at Evans spyttede på Cissé, hvilket gav grobund for tumult mellem de to.

Siden episoden har Jonny Evans nægtet, at der var tale om en bevidst handling fra sin side, og nu har han fået opbakning fra Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal.

(Foto: TV3 Sport) Premier League United-stjerne efter spytteri-krig: Jeg er uskyldig

- Som jeg også sagde ved pressekonferencen efter kampen, så var Jonny Evans ikke klar over, at han spyttede. Det er helt naturligt for et menneske, og det var slet ikke hans intention, siger Louis van Gaal til Sky Sports.

- Jeg kan slet ikke forestille mig, at Jonny Evans ville gøre den slags, og det har han også selv sagt, at han ikke ville.

- Jeg tror på ham, så sagen er afklaret. Og jeg tror, at det er kloge folk, som sidder i FA, lyder det far den hollandske manager.

Hvad mener du? Kan man spytte på nogen uden at være klar over det? Og skal Evans slippe for straf?

Premier League TV: Ulækkert! Premier League-profiler spytter på hinanden

15 kommentarer
Vis kommentarer