Van Persie misser storkamp

Robin Van Persie er definitivt ikke med, når Manchester United senere i dag møder Aston Villa. Hollænderen når næppe heller at blive klar til derbyet mod Manchester City i næste weekend

Robin van Persie bliver efter al sandsynlighed ikke klar til braget mod Manchester City i næste weekend. (Foto: AP)
Robin van Persie bliver efter al sandsynlighed ikke klar til braget mod Manchester City i næste weekend. (Foto: AP)

Ikke siden 2-1-nederlaget på udebane til Swansea i slutningen af februar har Manchester United-manager Louis van Gaal haft Robin Van Persie til rådighed. Den rutinerede angriber pådrog sig en ankelskade i kampen i Wales, og har siden været tvunget til at se til fra tribunen. Og her skal han sidde lidt endnu.

Når Manchester United i eftermiddag byder Aston Villa velkommen på Old Trafford, bliver det uden hollænderen, og det gør det med stor sandsynlighed også i næste uges Manchester-derby mod bysbørnene City.

Ifølge BBC Sport tror van Gaal ikke på, at hans landsmand bliver sin skade kvit i tide. I så fald vil det blive Manchester Uniteds syvende kamp uden angriberen.

Manchester United har dog vist, at de sagtens kan uden Van Persie. Siden nederlaget på Liberty Stadium har de vundet fire kampe i streg - senest 1-2 på Anfield over Liverpool i dét, der velsagtens var sæsonens bedste præstation.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere