Vandt Champions League med Schmeichel: Nu er han pizzabager

Den tidligere Manchester United-spiller Jesper Blomqvist har mistet sine mange penge fra fodboldkarrieren og har nu slået sig ned i hjemlandet som pizzabager

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Han var med til at vinde The Treble med Manchester United i 1999 og har også spillet i AC Milan. Siden har den tidligere svenske fodboldstjerne Jesper Blomqvist mistet alle sine millioner af kroner, og nu har han i stedet slået sig ned i hjemlandet, hvor han har købt et pizzeria i byen Lidingö.

- Jeg har længe ledt efter noget inden for restaurationsbranchen, som jeg kunne sætte tænderne i. Jeg har altid syntes, at det kunne være sjovt, fordi jeg har boet i Italien. Nu har jeg endelig fundet noget, det føles stort, men stadig spændende, siger Blomqvist til Expressen.

- Man vil kunne købe en pizza, der er lavet af mig. Men jeg er kun ved at lære at bage pizza. Jeg kan ikke love, at jeg kommer til at stå der, når der er mest travlt lørdag. Men de er gode nok til, at jeg kan opkræve penge for dem nu, og om et halvt står jeg også og bager pizza om lørdagen, siger Blomqvist.

Artiklen fortsætter under billederne

doc6ukooic128oa5jf252l.jpg 

3.04080100.jpg

3.04075272.jpg 

3.04080001.jpg

Eriksen forklarer kæmpe ændring: 'Sådan var det ikke før!'

Uenighed om Bendtner: 'Håbede, at han skiftede klub'

 Zlatan topper listen, som ingen vil toppe

 

Den svenske offensivspiller har tidligere fortalt, hvordan millionerne fra fodboldkarrieren bare forsvandt.

- Jeg har lavet mange dårlige handler, er blevet snydt og har lavet mislykkede investeringer. Jeg har været alt for godtroende i nogle situationer, siger Jesper Blomqvist.

- Jeg er ikke den type, der bare kaster rundt med pengene. Det har ikke været agenter, spil eller lederes skyld. Jeg har bare gjort alt for mange dårlige handler, er blevet snydt, har lavet mislykkede investeringer og haft en tidligere partner, der har kostet.

- Nu er jeg blevet yderst forsigtig. Jo færre penge du har, jo mere forsigtig bliver du med dem. Når du har masser af penge, er det let at lade sig styre af følelser og investere i noget, der lyder godt, men som måske ikke er så fornuftigt. Men det gjorde jeg, og det ærgrer mig i dag. Men man skal bestemt ikke have ond af mig på nogen måde, fortalte Blomqvist sidste år.

Artiklen fortsætter under billederne

doc6ukspfpae9ym9cd239o.jpg

10.3171153a.jpg

Se Blomqvist ryge på røven efter genial Ronaldinho-aktion i velgørenhedskamp i 2017:

Zlatan ligner en fodgænger, der har tabt farten

Vandt Champions League med Liverpool: 'Jeg var tæt på selvmord'

Schmeichel håner rivalen: De tror, de kan vinde mesterskabet

Jesper Blomqvist nåede 32 landskampe for Sverige, mens det over tre sæsoner blev til 37 kampe for Manchester United - blandt andet startede han inde i den legendariske Champions League-finale i 1999 mod Bayern München.

Inden da havde han fået sit store gennembrud i Champions League for IFK Göteborg, røg så til AC Milan og Parma, inden turen gik til United. Derefter nåede han ganske få kampe for Everton og Charlton, inden han i 2003 vendte thjem til Djurgården, og karrieren blev stoppet for Hammarby i 2010, mens han siden også har været med i den svenske udgave af Vild med dans.

Brian Laudrup: Sådan endte jeg i Chelsea - og derfor gik det galt

131 spillere Giggs har spillet med

Kung-Fu, skaller og overfald: Fodboldspillere der går amok

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+