Vanvidspriser til Leicesters sidste hjemmekamp

Billetterne er ikke overraskende revet væk, og nu forsøger flere at tjene store penge på at videresælge Leicester-billetter til den sidste hjemmekamp

30.000 kroner for én billet, hvis man vil ind og se Leicester mod Everton, når de kan sikre sig mesterskabet den 7. maj. (Foto: AP)
30.000 kroner for én billet, hvis man vil ind og se Leicester mod Everton, når de kan sikre sig mesterskabet den 7. maj. (Foto: AP)

Sådan som Leicester City og Kasper Schmeichel er kørende i øjeblikket er det et spørgsmål om tid, før klubbens anfører Wes Morgan kan løfte Premier League-trofæet for første gang i klubbens historie og i det, der nok vil gå over i historiebøgerne som den største overraskelse nogen sinde i engelsk fodbold.

Det er dog med at holde tungen lige i munden og holde dampen oppe, for klubbens sidste tre kampe i Premier League er særdeles svære. Således står den på Manchester United på udebane, Everton hjemme, inden sæsonen rundes af med Chelsea på udebane.

Og måske, måske, kan det blive afgjort på hjemmebanen mod Everton. Og lad det være sagt med det samme: Det er voldsom interesse for billetterne til opgøret mod Everton. Så voldsom, at personer forsøger at tjene store penge på videresalg.

Premier League Nu lugter det af guld: Rekord-Schmeichel tættere på titel

Mandag blev billetterne til opgøret mod Everton den 7. maj sat til salg, og det tog 90 minutter, før billetterne var solgt - til de mangeårige medlemmer af klubben. Det lyder ikke hurtigt, men rigtig, rigtig mange fans gik forgæves, og det betyder, at nogle billetter bliver forsøgt solgt til overpris. Noget, der ikke er lovligt.

Således tog det kun et par timer, før en enkeltbillet stod i svimlende 30.000 kroner på diverse videresalgssider, skriver BBC. Og ifølge en fan er det endnu dyrere, hvis man vil have to sammenhængende sæder.

- Klubben har været fremragende med fansene de sidste sæsoner, men jeg mener, klubben bør svare på et par spørgsmål i forbindelse med det her. Jeg kan ikke se, hvordan almindelige mennesker kan betale 150.000 kroner for to sammenhængende sæder - det er jo prisen på en sprit-ny bil, siger en Leicester-fan, der ønsker at være anonym, til BBC.

Leicester City har syv point ned til Tottenham Hotspur. Der resterer fem kampe for de to klubber, og Leicesters to næste kampe hedder West Ham hjemme efterfulgt af Swansea hjemme.

Engang spillede forsvarsstjernen Wes Morgan 3. divisionsfodbold med danske Bo Henriksen. Nu har han stor andel i, at Leicester er på vej mod guldet. Leicester Bo Henriksen spillede sammen med Leicester-anfører

Kasper Schmeichel har kurs mod et engelsk mesterskab med Leicester - og rosen vælter ned over målmanden. (Foto: PA Photos) Premier League Schmeichel-opturen fortsætter: Nu kaldes han playmaker

Kasper Schmeichel kan få en gade opkaldt efter sig, hvis det lykkes Leicester at sikre sig mesterskabet. (Foto: PA Photos) Leicester Schmeichel kan få gade opkaldt efter sig

 

8 kommentarer
Vis kommentarer