Var i livsfare efter uhyggeligt kraniebrud: Nu opgiver stjernen

Bare 26 år gammel må Ryan Mason opgive at vende tilbage til fodboldbanen efter sit voldsomme kraniebrud i en kamp for Hull mod Chelsea

Han prøvede at kæmpe sig tilbage efter sit frygtelige uheld sidste år, men nu har Ryan Mason som 26-årig opgivet kampen. Han kommer ikke tilbage på fodboldbanen.

Hele fodboldverdenen gispede og vendt ansigtet væk, da han i aktion for Hull stødte hovedet sammen med Chelseas Gary Cahill. Otte minutter senere blev han iført iltmaske båret fra banen med et alvorligt kraniebrud.

Mason, der har spillet det meste af sin karriere for Tottenham og også fået en enkelt landskamp, har ellers sendt optimistiske meldinger ud om sin genoptræning, men nu opgiver han ’efter anbefaling fra flere af verdens førende neurologer og neurokirurger’.

Mason statement twitter

Mason skiftede efter to sæsoner på det bedste hold i London-klubben til Hull for en rekordstor købesum i 2016.

59883679.jpg
Efter uheldet blev han indlagt til operation på St Mary's Hospital i London, hvor han efter ugers indlæggelse tweetede: ’Heldig at være i live’. Så hårdt var han ramt.

Mason Hull Twitter

England Mason Twitter

The Championship har udsendt den triste nyhed i et statement.

’Ryan vil gerne takke alle i klubben, som har hjulpet ham gennem hans kamp for at komme sig, og han står i gæld til dem for al støtte og medfølelse gennem de sidste 12 måneder’, hedder det i meddelelsen.

Båret ud med iltmaske: Uhyggeligt sammenstød i Chelsea-sejr

Forfærdede fodboldstjerner på stribe: 'Vi beder for dig'

Kæmpede for sit liv: Nu er Premier League-spiller tilbage på banen

6 kommentarer
Vis kommentarer