Varsler mulig kæmpe-handel: Klar til at betale over 400 millioner

Både engelske og tyske medier melder, at Manchester Citys manager, Pep Guardiola, vil hente Bayern Münchens Thiago Alcantara

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Han har spillet under den spanske manager Pep Guardiolas vinger i både FC Barcelona og Bayern München.

Nu kan de to blive genforenet i den engelske mesterklub Manchester City.

I hvert fald skriver både Daily Mail og Abendzeitung, at Guardiola har bedt de nykårede engelske mestre om at hente den 27-årige spanske midtbanespiller, der angiveligt er over 400 millioner kroner værd.

Selvom der endnu er tale om et rygte, og intet officielt er meldt ud fra hverken Manchester City eller Bayern München, så har Guardiola tidligere antydet, at han får brug for centrale midtbanespillere i det kommende transfervindue.

- Næste sæson kommer David (Silva red.) formentlig ikke til at spille hver kamp, og derfor har vi brug for en bred trup, siger han.

I 2013 hentede han Thiago til Bayern München fra FC Barcelona, og efter en alvorlig knæskade kort før VM i 2014 er den spanske landsholdsspiller endnu en gang et varmt navn i de største europæiske fodboldklubber i kølvandet på en fornem sæson for den tyske storklub.

Guardiola og Thiago kender hinanden fra deres fælles fortid i FC Barcelona og Bayern München. Foto: Kieran McManus/All Over Press
Guardiola og Thiago kender hinanden fra deres fælles fortid i FC Barcelona og Bayern München. Foto: Kieran McManus/All Over Press
 

Mens David Silva står over for mindre spilletid, så kan en anden af klubbens helt store spillere være på vej væk.

34-årige Yaya Toure har ikke haft samme værdi for Manchester City under Guardiola, som han tidligere har nydt. Ivorianerens kontrakt med klubben udløber til sommer, og sandsynligheden for, at den bliver forlænget, er lille.

Det frigiver en plads i truppen, som maksimalt må have 17 udenlandske spillere registreret i Premier League.

Selvom klubben i denne sæson har haft 14 udenlandske spillere, skal Leroy Sane og Oleksandr Zinchenko fra næste sæson tælles med, da de bliver over 21. Derudover vender Eliaquim Mangala tilbage fra sin lejeaftale hos Everton.

Thiago Alcantara kan således blive Guardiolas eneste udenlandske indkøb i sommerens transfervindue, medmindre den spanske manager sælger nogle af sine nuværende spillere.

FCK-stjerne tog på pub efter nederlag: Undskyldte til tilhængerne

Dansk NHL-stjerne klar til VM

Astralis-kaptajn: Pokalerne er en del af vores DNA

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+