Vejen spærret: Stjerne fanget i Rusland

Den tidligere Chelsea- og Liverpool-spiller Victor Moses er fanget i Moskva, da Premier League ikke tillader ham at skifte til ligaen

Victor Moses kan ikke få lov at skifte til Premier League i denne omgang. Her ses spilleren i 2020, hvor han var på kontrakt i Inter. Foto:  Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire
Victor Moses kan ikke få lov at skifte til Premier League i denne omgang. Her ses spilleren i 2020, hvor han var på kontrakt i Inter. Foto: Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Fanget i Moskva, væk fra venner og familie.

Det er virkeligheden for den tidligere Chelsea- og Liverpool-stjerne Victor Moses, der til daglig spiller for Spartak Moskva.

Moses har ligesom resten af de udenlandske spillere i den russiske liga fået mulighed for at forhandle midlertidige kontrakter med nye klubber uden for Rusland indtil den 30. juni.

Den mulighed vil Premier League-klubben Burnley gerne benytte sig af, og de har derfor tilbudt nigerianeren en kontrakt.

Englænderne får dog ikke lov at hente 31-årige kantspiller i denne omgang, da Premier League forbyder mandskaberne at hente forstærkninger uden for tranferperioderne.

Det skriver Sky Sports.

Ifølge Premier League ville overgange på den front stride imod den sportslige integritet i ligaen.

Det vil sige, at Burnley kunne drage fordel af at hente Victor Moses og styrke deres muligheder for at overleve i den tætte nedrykningskamp.

Premier League har ikke kommenteret sagen endnu, men Sky Sports forventer, at de udsender en pressemeddelelse i den nærmeste fremtid.

Åbne arme
Modsat Premier League har den danske Superliga gjort det muligt for klubberne at hente spillere i Rusland.

Den mulighed var FC Midtjylland hurtige til at gøre brug af, da de hentede Anders Dreyer hjem på lånt tid fra Rubin Kazan.

The Championship i England har også tilladt klubberne at hente spillere i Rusland, hvilket Sheffield United blandt andet har gjort brug af, men det er altså endnu ikke tilladt i den bedste engelske række.

Victor Moses' fremtid er derfor stadig uvis, og han må derfor vente med at se sin familie, der bor i England.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Victor Moses, der i ni år var ejet af Chelsea, kan se sin tidligere klub bløde røde tal. Læs mere her.+

Kurs mod afgrunden: Så mange penge taber Chelsea

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind