Vendt på en tallerken: Nu er United-manager fuld af optimisme

Lørdag vandt Manchester United for første gang i ni kampe, og det kan være et varsel om bedre tider, mener manager Louis van Gaal

Han smilede, da han blev præsenteret som den nye manager i Manchester United, men på det seneste, har der ikke været meget at smile over for Louis van Gaal (Foto: Jon Super)
Han smilede, da han blev præsenteret som den nye manager i Manchester United, men på det seneste, har der ikke været meget at smile over for Louis van Gaal (Foto: Jon Super)

Otte kampe i træk uden sejr er uhørt for en klub som Manchester United, men ikke desto mindre var det præcis, hvad manager Louis van Gaal og holdet stod med inden lørdagens hjemmekamp mod Swansea.

På en elegant scoring med hælen fra anfører Wayne Rooney lykkedes det at hive sejren på 2-1 hjem, og dermed stoppede den negative stime samt de kraftigste fyringsrygter omkring Van Gaal.

Den hollandske manager har været under voldsomt pres, men med sejren tror han på, at holdet kan komme tilbage på vindersporet.

- Spillerne har vist det mange gange i sæsonen, men nu er situationen anderledes. Nu har jeg en god tro på, at det her kan være begyndelsen til mere, siger Louis van Gaal ifølge AFP.

- Den (sejren, red.) vil styrke selvtilliden og mindske presset, tilføjer manageren.

Se også: United levede livet farligt - vandt på Rooneys perlemål

Wayne Rooney med manglende mål i støvlerne har været symbolet på holdets krise, men med angriberens flotte scoring og sejren kan de negative overskrifter måske blive afløst af mere positive vibrationer.

- Alle spillerne har gjort deres absolut bedste, og det er meget vigtigt for en manager. Jeg håber, det her (sejren, red.) er en fantastisk begyndelse for holdet og for ham (Rooney), siger Louis van Gaal.

Manchester Uniteds næste opgave er i FA Cuppen, hvor holdet tager imod Sheffield United fra tredjebedste række.

Se også: What?! Van Gaal får uventet opbakning

Se Wayne Rooneys flotte scoring og de seksten andre mål fra lørdagens Premier League-runde i klippet under artiklen.

21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere