Verdens bedst betalte målmand: Redder sig 292 millioner

Joe Hart er tæt på at forlænge sin kontrakt med Manchester City, og den engelske landsholdsmålmand kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse

Joe Hart bliver verdens bedste betalte målmand, når han i nærmeste fremtid forlænger sin aftale med Manchester City (Foto: AP / Kerstin Joensson)
Joe Hart bliver verdens bedste betalte målmand, når han i nærmeste fremtid forlænger sin aftale med Manchester City (Foto: AP / Kerstin Joensson)

Joe Hart er ikke verdens bedste målmand, men i næste uge bliver han verdens bedst betalte målmand.

Den 27-årige Manchester City-keeper er meget tæt på at forlænge sin aftale med de engelske mestre, og det kan ingen vist fortænke ham i.

For ifølge The Mirror har City fremlagt et guldrandet tilbud.

Joe Harts ugeløn vil stige fra 80.000 pund (ca. 755.000 kr.) til 120.000 pund (ca. 1,13 mio. kr.), og dertil skal lægges diverse bonusser.

Premier League Tottenham vil forgylde Eriksen

Ifølge den engelske avis er der tale om en fem-årig aftale til en værdi af 31 millioner pund, hvilket svarer til lidt over 292 millioner kroner.

Foto: Screendump / The Mirror
Foto: Screendump / The Mirror
 

- Han er en meget godt målmand, og han er en vigtig spiller for truppen. Jeg kan ikke sige præcist hvor mange timer, men inden for de nærmeste dage vil I muligvis få gode nyheder, sagde Manchester City-manager Manuel Pellegrini fredag og indikerede dermed, at en kontraktforlængelse med Joe Hart er lige oppeover.

David Silva, Sergio Agüero, Samir Nasri, Edin Dzeko og Aleksandar Kolarov forlængede i sommer deres aftaler med Manchester City, og Manuel Pellegrini er glad for, at endnu en City-stjerne vælger at forblive på Etihad Stadium:

- Jeg har hele tiden sagt, at det er vigtigt for denne klub at beholde Joe.

Mario Balotelli er igen i overskrifterne af de forkerte grunde. (Foto: PA) Premier League FA åbner racisme-sag mod Balotelli

Manchester City møder lørdag Everton i Premier League og skal i næste uge op mod Roma i en kamp, der skal vindes, hvis de skal videre i Champions League.

Ikke alle er lige imponerede af Joe Hart. Se, hvordan en dreng vælger at hilse på landsholdsmålmanden i dette klip:

0 kommentarer
Vis kommentarer