Annonce:
Annonce:

Verdens største kopierer AGF

Premier League har planer om at efterligne AGF's koncept med fans på storskærme, skriver The Athletic

Ifølge The Atlantic vil der også være fans med på storskærme, når verdens største og rigeste fodboldliga genstarter. Vi zoomede ind på AGF's first-move forud for aarhusianernes kamp mod Randers.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Når Premier League vender tilbage om knap to uger, bliver det ligesom i Superligaen og Bundesligaen uden tilskuere. Men den engelske liga er blevet inspireret af de tiltag, blandt andre AGF har indført.

Således har Premier League planer om at vise fans på store skærme, så der vil være jubel, når der bliver scoret. Det har AGF allerede gjort i Superligaen, hvor mere end 30.000 deltog.

Det skriver The Athletic.

Ifølge mediet blev forslaget om virtuelle tribuner fremlagt og godkendt torsdag, da Premier Leagues medlemmer mødtes. Dog mangler de sidste detaljer stadig at falde på plads, men det tyder altså på, at virtuelle tribuner bliver en del af Premier League i resten af denne sæson.

Andre idéer blev også fremlagt ved torsdagens møde. Blandt andet blev det foreslået, at man laver store bannere, som kan dække over de tomme tilskuerpladser.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 

Annonce:

Vilde scener: Fans blæser på corona-regler

Bekræftet: Premier League følger trop

Dåselyd blev også diskuteret, og det blev angiveligt besluttet, at man ikke vil spille dåselyd på stadion. For tv-seere vil det dog være tilgængeligt, skriver The Athletic.

Premier League vender tilbage 17. juni, hvor to kampe bliver spillet. I den ene kamp mødes Aston Villa og Sheffield United, mens Manchester City og Arsenal mødes i den anden af de to kampe.

Dokument afslører: FCK i stor corona-bommert

Ekspertens råd: Her er klubben, du skal satse på

Opsigtsvækkende kursskifte i AGF

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: