Vil være løn-kongen: Se Eriksens uhyrlige krav

Christian Eriksen kan blive Tottenhams suverænt bedst lønnede spiller, hvis klubben møder hans nye,ugentlige million-lønkrav 

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Selvom Christian Eriksen har to år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, forhandler den danske playmaker og London-klubben om en forlængelse af samarbejde. Men de forhandlinger har tilsyneladende ramt en fed mur.

Og ifølge Telegraphs velorienterede journalist Matt Law er danskerens astronomiske lønkrav skyld i forhandlingskrisen. For ifølge journalisten kræver Eriksen angiveligt mere end en firedobling af, hvad han netop nu får hver eneste uge i lønposen. Eriksens ugeløn ligger på 32.000 pund, godt og vel 276.000 sunde, danske kroner.

Nu skulle danskeren kræve intet mindre end 150.000 pund om ugen. Det svarer til vanvittige 1,3 millioner kroner om ugen. Hvis Eriksen og hans agent, Martin Schoots, lykkes med at lokke de mange millioner ud af Tottenham-ledelsen vil Eriksen blive klubbens i særklasse bedst betalte spiller.

Den nye, mulige løn vil gøre ham dobbelt så godt betalt som Tottenhams anfører, Hugo Lloris. Men London-klubbens formand Daniel Levy er ikke videre begejstret for Eriksens krav. Klubben opererer med at stramt lønsystem, der ikke er sådan lige til at ændre på. Det skriver Telegraph i hvert fald.

Alligevel ønsker Tottenham at forlænge med Eriksen, som ifølge Telegraph har store bejlere, der meget vel kan slå klar til at overtage Eriksen, hvis ikke kravene bliver mødt.

Mediet skriver, at Juventus, der lige har solgt stjernen Paul Pogba til United, og Inter, som lige har fået Eriksens træner fra Ajax-tiden Frank de Boer, er meget interesserede i at købe Eriksen, hvis muligheden byder sig. Og Juventus skal angiveligt være parate til at øge Eriksens nuværende ugeløn betragteligt. Derfor kan Tottenham føle sig pressede til at møde Eriksens krav.

Udfordringen med at få forlænget med Eriksen er ikke den eneste, Tottenham står over for. Klubben ønsker ifølge Telegraph også at forlænge kontrakterne med Jan Vertonghen og Erik Lamela, hvis kontrakter udløber i 2018 - ligesom Eriksens.

Tottenham er fortrøstningsfulde omkring kontraktforlængelser med de tre esser. Klubben har allerede forlænget kontrakten med det engelske midtbanetalent Eric Dier. Han får nu, hvad der svarer til 600.000 danske kroner om ugen frem til 2021.

Dermed tyder det på, at Eriksen kan presse sin nuværende læn væsentligt højere i vejret. Og hvis ikke... Ja, så står storklubberne måske klar til byde Eriksen velkommen.

Tidligere på sommeren købte Tottenham midtbanemotoren Victor Wanyama og den hollandske angriber Vincent Janssen. 

Her kan du se Eriksens kasse mod Everton fra sidste sæson:

Manchester United må undvære rekordkøb på søndag

Sunderland henter duo i Manchester United

Endelig i gang igen! Ti nye Premier League-stjerner du skal glæde dig til

Vanvid: Så meget scorer Pogba-agent på rekordhandel

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind