Vild fejring i Danmark: - Gårdhaven ligner lort

Liverpools mesterskab blev fejret på fuld tryk - også i Danmark

Vild fejring i Danmark: - Gårdhaven ligner lort

Advarsel! Er du en af dem, der er trætte af at se glade Liverpool-fans, vil vi henlede din opmærksomhed på nogle af de mange andre artikler her på Ekstrabladet.dk.

Kan du ikke få nok, så læs gerne de mange lykønskninger, som klubben har modtaget efter den første Premier League-titel.

Her har vi samlet et udvalg af kendte danskere og verdensstjerner, der har Liverpool-blod i omløb. Nok lidt hurtigere torsdag aften end så mange andre gange...

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Gårdhaven ligner lort

Først giver vi ordet til Kjeld Rinfeldt, der er en af Danmarks største Liverpool-fans og endda har indrettet sit hus som Anfield-højborg.

- Der var ti rigtig gode venner forbi mit hus for at se Chelsea-City. Vi var jo lidt forberedte på, at mesterskabet kunne blive afgjort torsdag, så champagnen var på køl, og vi havde købt et banner med teksten 'Champions 2020', siger Kjeld Rinfeldt til Ekstra Bladet.

- Da Chelsea scorer på straffesparket, så åbner vi champagnen og finder vi stripsene frem. Banneret hænger på min havelåge. Det ser fint ud, men resten af gårdhaven ligner lort, da det gik vildt for sig med cigarer og champagne...

- Det skulle fejres med manér, da det var 30 år siden sidste mesterskab. Jeg er dog ret sikker på, der ikke kommer til at gå 30 år, før vi vinder igen...

Se hans fejring øverst

Danmarks største fan: Bor i sit eget Liverpool-hus

Og se de andre reaktioner her:

- Tillykke Liverpool. En utrolig præstation hele året, skriver Caroline Wozniacki.

 

Den stadig aktive basketball-legende LeBron James, som i 2011 købt to procent af klubben, var også oppe at køre over titlen.

 

Beskæftigelsesministeren Peter Hummelgaard er en blandt mange Liverpool-fans på Borgen.

 

- Helt fortjent, lyder det fra den tidligere Liverpool-stjerne Daniel Agger.

 

TV2-værten Michael Wichmann har ventet ret så længe på den triumf.

 

Monopolet-værten Mads Steffensen hylder 'A-holdet' fra Merseyside.

 

Tidligere minister Manu Sareen har også været en tålmodig fan.

 

Gary Lineker var engang en fremragende angriber - og nu vært for englændernes Champions League-dækning.

- Tillykke til Liverpool. Intet hold har vundet titlen så tidligt i sæsonen. Intet hold har vundet den så sent på året. Et vidunderligt resultat for en mageløst hold. Ægte vindere. Godt spillet.