Annonce:
Annonce:

Vild historie: Beckham vil købe Manchester United

Klublegenden kan være på vej tilbage til England

David Beckham er ambassadør ved VM i Qatar. Foto: PAUL ELLIS/Ritzau Scanpix
David Beckham er ambassadør ved VM i Qatar. Foto: PAUL ELLIS/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det er svært at undgå at nævne navnet David Beckham, når de remser de største ikoner i Manchester Uniteds historie op. Og nu kan den engelske stjerne være på vej tilbage til klubben, hvor han fejrede mange triumfer.

Denne gang skal Beckham ikke på banen, men måske ind på direktørkontoret i stedet. Financial Times skriver således, at David Beckham muligvis skulle have interesse i at købe Manchester United, efter det er kommet frem, at klubben kan være til salg.

Beckham har ikke selv kommenteret rygtet, men avisen skriver, at David Beckham ikke vil kunne købe klubben alene. Han vil derfor blive medinvestor i et eventuelt køb.

Tirsdag blev det officielt meldt ud fra klubbens nuværende ejere, Glazer-familien, at de overvejede deres muligheder. Her lød det.

- Manchester Uniteds styrke står og falder med passionen og loyaliteten fra vores globale fællesskab af 1,1 milliard fans og følgere, lyder det fra de to formænd Avram Glazer og Joel Glazer på hjemmesiden.

- Imens vi fortsætter med at bygge videre på klubbens succesrige historie, har bestyrelsen sagt god for en gennemgående evaluering af strategiske alternativer.

- Vi vil evaluere alle muligheder for at sikre, at vi gør det bedste for vores fans, og for at Manchester United maksimerer de markante vækstmuligheder, der er tilgængelige for klubben nu og i fremtiden.

Glazer-familien har ejet Manchester United i 17 år, men gennem en årrække har klubbens fans protesteret mod deres ejerskab.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: