Vild jagt: Politiet gennemsøgte Guardiolas privatfly

Den vilde jagt efter den catalanske leder Puigdemont har nu betydet, at Manchester City-manageren Pep Guardiola har fået gennemsøgt sit privatfly af det spanske politi

I Spanien leder man med lys og lygte efter den catalanske leder Carles Puigdemont, der for tiden er rykket til Belgien, hvor han lever i eksil efter afstemningen om en catalansk løsrivelse.

Som en en del af det spanske politis jagt efter Puigdemont, forlyder det nu, at man også har tjekket Manchester Citys manager Pep Guardiolas privatfly, da det landede i Barcelonas lufthavn El Prat.

Det fortæller Catalunya Radio.

Ifølge radiostationen var Guardiola tilbage i Barcelona i søndags, hvor betjente trådte ombord på privatflyet for at lede efter Puigdemont.

Men de eneste levende væsner, de fandt, var Pep selv samt hans kone og børn.

Oveni det skulle det tilmed være sket i torsdag, skriver den spanske avis La Vanguardia. Men heller ikke denne gang var den catalanske leder altså heller ikke med.

Siden løsrivelses-afstemningen har det spanske politi haft for øje at arrestere Carles Puigdemont, som med det samme flygtede til Belgien.

Man har siden forsøgt at få ham udleveret, hvilket ikke er sket.

Frank Løke for fuld udblæsning i det norske reality-program 'Farmen'. Foto: Alex Iversen/TV 2 Sport Nu er han reality-deltager: Nordmanden der hader danskerne

Pep Guardiolas tropper vinder fansenes hjerter med deres sprudlende offensive mind-set. Foto: All Over Press Sport Mølby: Derfor er City mere populære end United

Alexandre Lacazette, som Arsenal har skrevet kontrakt med, er et af de 100 talenter på listen. Foto: AP Sport De var de 100 største talenter: Hvem toppede, hvem floppede og hvem endte i Superligaen?

8 kommentarer
Vis kommentarer