Vilde van Gaal river i reporters hår: Kun okay i masochistisk sex

Louis van Gaal er næsten altid god for en vanvittig eller morsom kommentar efter en fodboldkamp. Søndag eftermiddag var ingen undtagelse

Det kan godt være mange Manchester United-fans er trætte af hollandske Louis van Gaal og hans søvndyssende fodbold, men man kan ikke beskylde manageren for at være kedelig foran et kamera.

Det har van Gaal bevist op til flere gange i sin karriere - også i sin tid som United-manager.

Tidligere i denne sæson kaldte han blandt andet en journalist for 'fedberg', og han bemærkede sig også ved at forlade et pressemøde i vrede i efteråret, da han mente, at reporterne stillede alt for mange kritiske spørgsmål.

TV: Gense da en rasende van Gaal skred fra et pressemøde

Søndag eftermiddag var han 'på pletten' igen med en usædvanlig kommentar efter Manchester United havde spillet 1-1 med Leicester på Old Trafford.

Van Gaal blev spurgt ind til en episode som indtraf efter 20 minutter spil, hvor Leicesters Robert Huth tog fat i Marouane Fellainis mikrofon-hår, hvorefter United-spilleren helt bevidst slyngede en albue i hovedet på tyskeren.

Reporteren spurgte, om van Gaal mente, at der var rødt kort til Fellaini for hans svinske handling. Og så udviklede interviewet sig ellers i en helt anden retning. 

- Nej, det tænker jeg ikke. Når du ser, hvad Huth gjorde ved Fellaini, så er der straffe. Skal jeg tage fat i dit hår? Hvordan vil du reagere? Dit hår er meget kortere end Fellainis, men når jeg gør det, hvad er din reaktion så?, spurgte van Gaal den måbende tv-reporter, før hollænderen tog fat i journalistens hår.

Men du kan ikke reagere sådan på det? At plante en albue i hovedet på en modspiller?, fulgte reporteren op med.

- Jeg synes, det er en normal reaktion. Ethvert menneske, der bliver revet i håret...  Altså, det findes kun i masochistisk sex. Der er det tilladt. Men ikke i andre situationer. Han (Huth red.) gjorde det, og han gjorde det flere gange, svarede hollænderen.

TV: Du kan se den omtalte episode med Huth og Fellaini i videoen her:

9 kommentarer
Vis kommentarer