Vildt comeback efter klassekeeperens dobbeltdrop

Hugo Lloris kostede to kasser, men alligevel fik Tottenham point på Etihad

Foto: All Over
Foto: All Over

Både Liverpool og Manchester United smed point, og Tottenham og Manchester City kunne heller ikke holde trit med Chelsea, der fortsat har et pænt forspring og en kamp imod Hull i baghånden søndag aften.

Lørdagens hovedkamp endte nemlig 2-2 efter en hæsblæsende anden halvleg, hvor alle målene faldt.

SE LLORIS' FØRSTE DROP I KLIPPET ØVERST

Spurs kom til Etihad med en forrygende statistik i de seneste seks kampe. Her havde de hentet maksimumpoint og scoret hele 18 mål og kun lukket tre ind.

Men Manchester City lagde bedst fra land og satte sig på spillet, som Josep Guardiola ønsker det.

Det var et under, at Eriksen ikke blev efterlyst på stadion, for danskeren var umulig at finde i en tam første halvleg. Eriksens topkonkurrent på assistlisten, Kevin de Bruyne, var til gengæld godt kørende med flere gode aktioner.

Foto: AP
Foto: AP
 

Citys høje pres stressede i den grad Tottenhams bagerste folk, men ineffektiviteten gav flashbacks til det forsmædelig nederlag på 4-0, som Guardiolas tropper led sidste weekend.

Men efter pausen fik City i den grad fart på. De Bruyne sendte en lang bold op mod Leroy Sané, som Tottenhams normalt sikre sidste skanse, Hugo Lloris fuldstændig fejlbedømte. Derefter var det ingen sag for Sané at score i det tomme net.

Før kampen havde de fleste nok regnet med, at Manchester Citys usikre målmand, Claudio Bravo, ville være mest tilbøjelig til at lave fejl af denne kaliber, men minsandten om Lloris ikke dummede sig igen.

Ti minutter inde i anden halvleg skulle den franske landsholdskeeper blot holde fast på et fladt indlæg, men bolden var åbenbart glat som en ål, og så kunne Kevin de Bruyne score Citys andet mål.

Foto: AP
Foto: AP
 

Så gik der ikke mere end fem minutter mere, og så faldt næste scoring, for knivskarpe Dele Alli fik reduceret via hovedet efter en fornem servering fra Kyle Walker. Den 11. sæsonscoring fra englænderen gav Tottenham tro på, at der stadig kunne hentes point.

Kort efter måtte Toby Alderweireld dog udgå med en skade, og det lover ikke godt, for Spurs har også den anden profil i midterforsvaret, Jan Vertonghen, ude med en ankelskade.

Raheem Sterling var lige ved at tilkæmpe sig et straffe efter et skub i feltet, men dommerens fløjte var tavs. I stedet scorede Tottenhams indskifter, Heung-Min Son, få øjeblikke senere efter flot forarbejde af Eriksen og Harry Kane.

Citys Gabriel Jesus havde bolden i nettet med syv minutter tilbage, men det brasilianske teenage-indkøb blev korrekt vinket offside. Kampen sluttede 2-2, og Chelsea må klappe i hænderne over lørdagens resultater.

TV: Lloris dropper igen: De Bruyne straffer til 2-0:

Se også: Rooneys rekordmål redder United i overtiden

Se også: Klopp efter chok-nederlag: Rent held

Forventningerne var tårnhøje til Guardiolas City inden sæsonen, men der er langt fra deres 5. plads til Chelsea. Foto: AP Sport og Spil Stor analyse af Premier League-toppen: Sådan står Manchester City i guldkampen

Eriksen og co. har syv point op til The Blues. Foto: AP Sport og Spil Stor analyse af Premier League-toppen: Sådan står Tottenham i guldkampen

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere