Annonce:
Annonce:

Vildt projekt: United jagter Ronaldo, Bale og Neymar

Engelske The Times mener at vide, at ledelsen i Manchester United arbejder på højtryk for at knytte et topnavn til klubbens offensiv. Tre navne er i spil: Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Neymar

Både Gareth Bale og Cristiano Ronaldo er varme emner i Manchester United. (Foto: EFE)
Både Gareth Bale og Cristiano Ronaldo er varme emner i Manchester United. (Foto: EFE)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Eksperter og fans er enige: Manchester Uniteds offensiv mangler bid.

Det er manager Louis van Gaal og klubbens ledelse klar til at reagere på, og derfor har de ifølge den engelske avis The Times indledt jagten på den eller de spillere, der efter sommerferien skal føre 'De røde djævle' tilbage på mesterskabssporet.

Og her gælder kun navne fra allerøverste hylde.

Neville: United har brug for to klasseindkøb

Ifølge The Times har Manchester-klubben derfor taget kontakt til Real Madrid og Barcelona for at forhøre sig på Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Neymar.

Et voldsomt optimistisk projekt, der da også over for avisen bliver beskrevet som ganske vanskeligt af en kilde i den engelske storklub:

- De ved, at når de spiller i La Liga, så kan de score 40 mål eller måske endda flere på en sæson. Men i Premier League kan man kun sigte mod 20-25 mål, siger kilden.

Annonce:

Neymar synes som den mest utopiske signing af de tre, da han ingen fortid har i England og rent sprogligt ikke begår sig.

Bale derimod ville kunne komme næsten hjem, men Ronaldo med en fortid i netop United ville blive modtaget med heltestatus.

TV: Ekspert klar i mælet: Drop nu Rooney

Alligevel er projektet - trods villighed til at investere milliarder - ikke entydigt realistisk. Derfor kigger klubben også i retning af andre navne, der kan forstærke angrebet.

Her nævnes Tottenhams Harry Kane og Bayern Münchens Robert Lewandowski som de varmeste kandidater, hvis det ikke lykkes med de andre superstjerner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: