Vildt tv-klip: United-spillere filmer angreb indefra

Jesse Lingard fik tændt for kameraet, da West Hams tilhængere overdængede Uniteds spillerbus med kasteskyts inden tirsdagens kamp i London

Her filmer Jesse Lingard angrebet indefra. (Privatoptagelser)

- Oh shit! Oh shit!

Jesse Lingard og resten af Manchester Uniteds spillertrup var under angreb og gjorde det mest fornuftige og rationelle, der er at gøre i sådan en situation.

De dukkede sig.

Ud i bussens midtergang og så ellers ned over hinanden, mens diverse kasteskyts ramte ruderne.

TV-klippet er lavet af Lingard, der som flere af sine kollegaer var hurtig til at finde telefonen frem og filme det vanvittige optrin, der fandt sted uden for West Hams hjemmebane, Upton Park, mens de selv grinede og skreg apatisk.

Her forsøgte Uniteds spillerbus tirsdag at møve sig gennem de store menneskemængder for at komme frem til Premier League-kampen - West Hams sidste efter 112 år på Upton Park.

Derfor var der mange mennesker. Og derfor tog det alt for lang tid at komme frem.

West Hams formand, David Sullivan, rystede efter kampen, som Hammers i øvrigt vandt 3-2, på hovedet i et interview med BBC.

Han kommenterede ikke på klubbens fans' handlinger, der isoleret set er forkastelige. Derimod pegede han fingre ad United. For hvorfor pokker skulle der gå så lang tid, før de fik taget sig sammen til at komme fra Manchester til London...?

Spillerbussen fik en voldsom medfart ved ankomsten. (Foto: AP)
Spillerbussen fik en voldsom medfart ved ankomsten. (Foto: AP)
 

- Jeg forstår ikke, at de ikke var her klokken fire. De vidste, det var vores sidste kamp. De vidste, der ville være mange mennesker, så de skulle være kommet tidligere, sagde han og tilføjede, at mange fans ville blive nødt til at forlade stadion umiddelbart efter kampen, fordi det var blevet noget senere end forventet - og dermed gik de glip af det show og fyrværkeri, der var forberedt.

United-manager Louis van Gaal understregede efter kampen, at spillerne havde været rystet over oplevelsen inden kampen, men at det ikke skulle undskylde nederlaget.

Sullivan mener, at United generelt bliver særbehandlet.

- Der hersker jalousi mod Manchester United, fordi alle føler, de bliver særbehandlet. Det skete igen i aften. Var det os, der var kommet 45 minutter for sent til Old Trafford, var kampen ikke blevet udsat, kom det bittert fra Hammers-formanden.

Anfører Wayne Rooney var ikke videre begejstret for optrinnet.

- Det var ikke kønt, bussen blev smadret. Jeg er sikker på, at West Ham som klub vil være skuffet over, hvad fansene har gjort, sagde han til Sky Sports.

Egentlig kan Sullivan ikke tillade sig at være muggen. Hammers går fra Upton Parks 35.000 pladsers-stadion til den olympiske arena, hvor der vil være plads til 60.000.

Og West Ham har haft en forrygende sæson i Premier League, hvor man med sejren tirsdag spillede sig meget tæt på europæisk fodbold næste sæson.

Hammers mangler Stoke på udebane i den sidste kamp. Sejr her vil med sikkerhed betyde adgang til Europa League-kvalifikationen.

West Ham-fans foran og oppe på statuen af The Champions-statuen Upton Park. Den forestiller de tre West Ham-spillere Bobby Moore, Geoff Hurst og Martin Peters sammen med Ray Wilson, da de fejrede Englands VM-triumf på hjemmebane i 1966. (Foto: All Over Press)
West Ham-fans foran og oppe på statuen af The Champions-statuen Upton Park. Den forestiller de tre West Ham-spillere Bobby Moore, Geoff Hurst og Martin Peters sammen med Ray Wilson, da de fejrede Englands VM-triumf på hjemmebane i 1966. (Foto: All Over Press)
 

West Ham lukkede Upton Park med manér

 

11 kommentarer
Vis kommentarer