Ville han sælges? Rooney afslører sandheden i ny dokumentar

Ifølge Wayne Rooney selv har han aldrig indgivet en officiel transferforespørgsel i Manchester United. Han har dog sagt til Sir Alex Ferguson, at det måske var bedst at blive solgt

Wayne Rooney sagde til Ferguson, at hvis ikke han brugte ham, var det måske bedre at komme videre. Klik videre og se et af Rooneys supermål (Foto: AP)
Wayne Rooney sagde til Ferguson, at hvis ikke han brugte ham, var det måske bedre at komme videre. Klik videre og se et af Rooneys supermål (Foto: AP)

I to omgange har Wayne Rooney været på vej væk fra Manchester United. Først i 2010, da han mente, at klubben manglede ambitioner, og Manchester City var interesserede. Senest i 2013, da han var inde og ude af holdet i Sir Alex Fergusons sidste sæson.

På intet tidspunkt har han dog indgivet en officiel anmodning om at blive solgt. Det blev ellers påstået vidt og bredt, især i tilfældet i 2013, hvor Chelsea lurede på at overtage United-anføreren.

I en ny dokumentar på BBC fortæller Rooney, at han ikke afleverede en såkaldt transferforespørgsel, men at han dog havde en snak med Ferguson.

- Jeg havde et møde med ham og sagde bare 'Hvis du ikke bruger mig, er det måske bedre for mig at komme videre.'

Lige pludselig stod der over alt i pressen, at jeg havde indgivet en transferforespørgsel, hvilket jeg aldrig gjorde. Jeg ved ikke, hvad der skete, eller hvorfor det kom ud på den måde, siger han i dokumentaren 'Wayne Rooney; The Man Behind The Goals'.

På linket her, kan du kan se, hvad Alex Ferguson sagde til pressen tilbage i 2010, da rygterne var på sit højeste. Wayne Rooney fortalte også sin side af sagen tilbage i 2010. Læs mere om det her.

Efter Fergusons pensionering for lidt over to år siden brugte afløseren David Moyes megen tid og kræfter på at få Rooney til at blive i Manchester United. Det lykkedes, hvorefter angriberen underskrev en kontraktforlængelse senere på sæsonen.

Ferguson forbigår Schmeichel: De var mine fire verdensklasse-spillere

Seks år siden: Ronaldos bedste mål - ifølge ham selv

TV: Bedårende klip: Se maskot fuldstændig tabe kæben over at se Rooney