Vin og kontrakt i hånden: Mourinho har skrevet under

José Mourinho skrev under med Manchester United omkring klokken 18, og Skysports har alle detaljerne

TV: Tidligere på dagen lød det sådan, da ventetiden på Mourinho i United skulle forklares

Rygterne har svirret længe, men nu skulle den være god nok. José Mourinho bliver ny Manchester United-træner, for ifølge det store engelske medie Skysports, så har Mourinho nu skrevet under med Manchester United.

- Portugiseren satte sit navn på papiret på et hotel i det centrale London omkring klokken 18, skriver Skysports.

- Mourinho kom hjem cirka 18.20 med dokumenter i sin hånd og en flaske rødvin efter at have mødtes med Uniteds vice-formand Ed Woodward for at færdiggøre handlen, lyder det.

Mourinho bar symbolsk et sort og rødt slips til den sidste fase af forhandlingerne, der blev afsluttet på 12-årsdagen for hans første Champions League-triumf.

José Mourinho skrev under med Manchester United klokken 18, melder Skysports (Foto: AP)
José Mourinho skrev under med Manchester United klokken 18, melder Skysports (Foto: AP)

Også den tidligere Manchester United-profil Rio Ferdinand ser ud til at være skråsikker på, at portugiseren nu bliver United-manager.

- Tillykke til José med at blive udnævnt til manager for verdens største klub. Dette er José Mourinhos foreløbig mest spændende og udfordrende job, skriver Ferdinand i en Facebook-opdatering.

- Det første han skal gøre er at få vindermentaliteten tilbage. Det skal tilbage til spillerne, men også til de ansatte, der er i klubben hver dag. De skal have troen tilbage, så det gennemsyrer klubben igen, lyder det fra Ferdinand.

- Det er så vigtigt, man at gøre det på Manchester-måden er lige så vigtigt. Mourinhos store personlighed er som skabt til denne klub. Det er det, vi har ventet på, lyder det fra Ferdinand.

Allerede onsdag morgen forlød det, at Manchester United og Mourinho var enige om kontraktlængde og løn, men her manglede man stadig at få styr på de kommercielle aftaler.

Det var tirsdag, at José Mourinhos agent Jorge Mendes kom til England for at forhandle aftalen på plads. Dagen før var Louis van Gaal blevet fyret efter to år på posten.

Ifølge Skysports så bliver Mourinho først officielt præsenteret som ny manager i Manchester United fredag. og The Guardian skriver, at kontrakten formentlig bliver tre år.

José Mourinho har tjent chokerende mange millioner i sin karriere som manager i verdens bedste fodboldklubber. Arkivfoto: AP Manchesteru Bankbogen bugner: Så mange millioner har Mourinho tjent

José Mourinho og Manchester United er enige om en kontrakt, men der mangler stadig en enkelt ting (Foto: AP) Engelsk fodbold Mourinho og United enige: Nu mangler kun én ting

José Mourinho kan smile ved tanken om et stort transferbudget, men spørgsmålet er, hvem han kan lokke til (Foto: AP) Premier League Planen er lagt: Her er Mourinhos ønskeseddel

Det er 14 år siden, at Mourinho blev 'Special One'

8 kommentarer
Vis kommentarer