Vinterens mest kuriøse handel: Fik ny klub via snapchat

Aleksandar Mitrovic brugte de sociale medier, da han ivrigt jagtede ny klub på den sidste dag i transfervinduet

Den serbiske angriber Aleksandar Mitrovic var på jagt efter ny klub i det netop overståede transfervindue.

Den kontroversielle frontløber var ude i kulden i Premier League-klubben Newcastle, og i sin efterhånden mere og mere desperate jagt på spilletid andetsteds end i Nord-england endte Mitrovic' jagt lykkeligt, men også med en kuriøs krølle på halen. Det fortæller engelske The Times

Det hele spidsede til på den sidste dag i transfervinduet. Mitrovic var på vej til sin tidligere klub Anderlecht, da han fik en henvendelse fra sin serbiske landsmand Slavisa Jokanovic, der er manager for Championship-klubben Fulham, som ville vide, om han var interesseret i et skifte til klubben.

Mitrovic måtte afvise landsmanden, da han var så godt som sikker på en retur til Belgien, men så skete det alligevel. Handlen med Anderlecht gik i vasken, da den belgiske klub ikke kom af med den ønskede angriber og derfor ikke havde pengene til at generhverve sig serberen.

Der sad Mitrovic med en lang næse og udsigt til et halvt år i kulden i Newcastle. Frem med telefonen og tjekke snapchat, hvad ellers?

Mens han scrollede igennem beskederne, så han, at der lå en hilsen fra Jokanovic. Mitrovic svarede på den, fortæller Times, og spurgte, hvordan det gik, hvortil Jovanovic kækt svarede, at han ventede på, at Mitrovics skifte til Anderlecht brød sammen.

- Det er din heldige dag, handlen er brudt sammen, svarede angriberen så via det sociale medie, snapchat.

Og derfra gik det stærkt. Forhandlinger med Newcastle blev straks indledt - ikke via snapchat - og senere på sidstedagen i vinduet blev Mitrovic så ny Fulham-spiller, hvortil han nu er udlejet resten af sæsonen.

Serberen skal nu forsøge at bombe Fulham til en tilbagevenden til Premier League.

Fulham ligger i øjeblikket på femtepladsen i Championship og har seks point op til andenpladsen, som giver direkte adgang til den bedste engelske række. Der resterer 16 runder.

Aleksandar Mitrovic flytter til London og Fulham, hvor han skal spille rsten af sæsonen på en lejeaftale. Foto: AP Premier League Newcastle-angriber udlejes til Fulham

Nicklas Bendtner er brandvarm i Bordeaux, men franskmændene erkender, at det bliver svært. Foto: All Over Press/Astrid M. Nordhaug Transfer Jagter Bendtner: 'Vi arbejder på det'

0 kommentarer
Vis kommentarer