Vraget City-manager overvejer at blive i Premier League

Manuel Pellegrini er færdig i Manchester City til sommer, men det betyder ikke med sikkerhed, at han er færdig i ligaen

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Manchester City-manager Manuel Pellegrini står i en underlig situation. Han er manager for en topklub, men ved, at sommeren byder på en fyreseddel allerede nu. Her har den engelske storklub nemlig hentet rutinerede Pep Guardiola til Etihad Stadium, og det betyder, at Pellegrini fra sommer skal i gang med at se sig omkring efter nyt arbejde.

Hvor dette bliver, er endnu ikke usikkert, men det ventes, at der kommer mange bejlere til manageren. Det er da heller ikke sikkert, at Pellegrini overhovedet er færdig i Premier League. I et interview fortæller hovedpersonen nemlig selv, at han overvejer at blive i ligaen:

- Der er rigtig mange interessante ting ved at blive her i England. Alle klubber har masser af penge, som man kan lave gode projekter ud af. Der vil altid være mange managere, der ønsker de ledige pladser i Premier League. Samtidig betyder den nye TV-aftale, at klubberne får endnu flere penge. Samtlige klubber i Premier League vil være i stand til at vælge gode spillere, siger Manuel Pellegrini til Sunday Telegraph.

Rygterne er allerede startet omkring Manuel Pellegrini. De sender ham blandt andet til Valencia, Zenit og Arsenal.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere