Vraget i Chelsea: Nu kan han sælges for en halv milliard

Manchester City ser ud til at lancere nyt stort bud på Kevin de Bruyne, som dermed snart kan være tabt for Wolfsburg

Wolfsburg-stjernen Kevin de Bruyne kan snart være tabt for Bundesliga-klubben. (Foto: AP)
Wolfsburg-stjernen Kevin de Bruyne kan snart være tabt for Bundesliga-klubben. (Foto: AP)

Han har med afstand haft den største andel i Wolfsburgs fremragende præstationer i den forgangne sæson, hvor det blev til en overraskende og fornem andenplads i Bundesligaen.

Kevin de Bruyne leverede på et niveau, der gjorde det vanskeligt at forstå, hvordan den klejne belgier for få år siden ikke kunne bruges i Chelsea, hvor han aldrig fik en reel chance for at opnå et gennembrud i Premier League.

Men det kan han stadig nå at få, og det kan sågar komme allerede i denne sæson. Henover sommeren har rygterne om et muligt skifte il Manchester City floreret heftigt, og nu melder Daily Mail, at den engelske storklub er klar til at lancere et kæmpe bud, som Wolfsburg angiveligt vil få svært ved at sige nej til.

Se også: TV: Bendtner gør det igen: Scorer i pokal-sejr
Ifølge mediets oplysninger har City-manager Manuel Pellegrini ladet sin engelske klubs bestyrelse at vide, at han har behov for at få Kevin de Bruyne hurtigst muligt integreret på holdet. Og de seneste meldinger er, at et køb kan være på trapperne allerede inden stormødet mellem med Chelsea i næste weekend.

Hidtil har Wolfsburg dog afvist henvendelser på stjernen, eftersom salgsprisen, der menes at være 50 millioner pund (ca. 525 millioner kroner), endnu ikke er blevet mødt.

Daily Mail skriver imidlertid, at det er Manchester Citys håb, at et bud på 40 millioner pund (ca. 420 millioner kr.) med mulighed for ekstra tillæg, der vil få den samlede pris til at flugte tæt på Wolfsburgs ønskede pris, vil være nok til at få en handel til at blive en reailtet.

Se også: Rødt chok for Chelsea: Mister point i premieren
Selv har den eftertragtede midtbanespiller ikke ligefrem forsøgt at lægge låg på snakken om en mulig afsked ved eksempelvis at dementere de mange rygter og slå fast, at han bliver på sin nuværende adresse.

Står det til Wolfsburgs manager Klaus Allofs, er det dog meget naturligt, at det ikke har været tilfældet. Det fortæller klubbens boss i et interview med Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

- Det vil ikke ende diskussionen. I så fald der altid komme nogen nye og spørge, om det virkelig bliver ved med at forholde sig sådan. Vi (klubben, red.) kunne naturligvis sige 'Stop. Ikke mere snak'. Det ville dog ikke være det rigtige at gøre, da vi frem for alt ønsker at tage vores spillere alvorligt, siger Allofs.

Kevin de Bruyne tager efter planen hul på den nye Bundesliga-sæson i den kommende weekend, hvor Wolfsburg søndag møder Eintracht Frankfurt på hjemmebane.

I England åbner Manchester Citys deres kampagne denne mandag, hvor West Bromwich udgør modstanderen i første runde af Premier League.

36 kommentarer
Vis kommentarer