Vraget landsholdskeeper består lægetjek i West Ham United

Joe Hart er klar til at blive West Ham-spiller efter at have bestået lægetjekket mandag aften. Det skriver Sky Sports

Joe Hart har haft stor betydning i sin tid i engelske Manchester City. Her er der dog ikke længere nogen fremtid for den engelske keeper, der denne sommer er vendt tilbage til England. Her kan han se, at City har hentet Claudio Bravo til, mens også brasilianske Ederson er købt ind foran Joe Hart.

I sidste sæson var Joe Hart udlejet til Torino, og trods succes her bliver det ikke til en fast aftale. Det ser dog ikke ud til, at Joe Hart skal bænkes i den nye sæson hos City. Han er nemlig yderst tæt på at blivev udlejet til Premier Leaguee-kollegerne fra West Ham.

Joe Hart spillede den forgangne sæson i italienske Torino efter at være blevet vraget af Pep Guardiaola i Manchester City (Foto: TV3 Sport)
Joe Hart spillede den forgangne sæson i italienske Torino efter at være blevet vraget af Pep Guardiaola i Manchester City (Foto: TV3 Sport)
 

Spekulationerne omkring et London-skifte for Hart har stået på længe, og søndag kom det frem, at Joe Hart mandag stod overfor lægetjekket i West Ham. Nu Skriver Sky Sports, at lægetjekket er gennemført, og at landsholdskeeperen har klaret sig fint.

Joe Hart er endnu ikke officielt blevet bekræftet som ny West Ham-spiller, men dette ventes at ske inden for de nærmeste dage. En ny aftale præsenteres måske endda allerede mandag aften.

Joe Hart har rundet 30 år.

Se også: Engelsk gigant køber verdens næstdyreste målmand


Se også: Opsang til Hart: Lær italiensk!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen