Vraget til Champions League: Nu svarer City-spiller igen

Stevan Jovetic er ikke tilfreds med, at han ikke er en del af den trup, der i foråret skal spille Champions League-fodbold for Manchester City

Stevan Jovetic har forklaret Manchester City-manager Manuel Pellegrini, at han er lodret uenig i beslutningen om ikke at registrere ham til brug i Champions League. (Foto: AP/Jon Super)
Stevan Jovetic har forklaret Manchester City-manager Manuel Pellegrini, at han er lodret uenig i beslutningen om ikke at registrere ham til brug i Champions League. (Foto: AP/Jon Super)

Stevan Jovetic var ikke en del af den Champions League-trup, som Manuel Pellegrini udtog til at tage kampen op, når turneringen i næste uge går ind i sin afgørende fase.

Manchester City må nemlig som et resultat af klubbens brud på financial fair play-reglerne kun registrere 21 spillere, og her er Stevan Jovetic altså en af dem, som er blevet sorteret fra, hvilket langt fra behager angriberen.

- Folk har fortalt mig, at jeg er en god spiller, men det er klart, at manageren ikke ser ud til at have samme syn på mig.

- Jeg er enormt skuffet, og jeg synes hverken det var en god beslutning eller den rigtige, siger Stevan Jovetic til The Mirror.

City-stjerne langer ud efter fransk landstræner

Har købt angribere for 2,9 mia. kroner: Her er dommen over City-angriberne

- Jeg ved, at jeg fortjener at være på den liste. Jeg har sagt det her til manageren, men han ville ikke lytte til mig. Jeg kom til klubben, fordi jeg ville spille Champions League.

- Det er svært at være fokuseret, når sådan noget her sker, men jeg er professionel, og jeg vil gerne vise, at jeg stadig kan spille en stor rolle i sæsonen.

- Det her er en dårlig periode for mig, men jeg arbejder hårdt, og jeg skal nok være der for holdet, siger Jovetic.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter