Vraget til VM - nu kan han være på vej væk fra Premier League

Hertha Berlin og Southampton er i forhandlinger om Pierre-Emile Højbjerg, skriver tysk lokalavis

Pierre-Emile Højbjerg kan være på vej fra den engelske sydkyst til den tyske hovedstad. Foto: Lars Poulsen
Pierre-Emile Højbjerg kan være på vej fra den engelske sydkyst til den tyske hovedstad. Foto: Lars Poulsen

Pierre-Emile Højbjerg har tilbragt størstedelen af sin professionelle fodboldkarriere i Tyskland, og nu kan den danske midtbanespiller måske stå foran en tilbagevenden til Bundesligaen.

Se også: Kæmpe ændring i Premier League: Det bliver fire vilde dage!

Southampton-spilleren har en fortid i FC Bayern München, FC Augsburg og Schalke 04, og denne gang er der bud efter ham fra hovedstaden.

Berliner Morgenpost skriver, at Hertha Berlin i øjeblikket er i forhandlinger med Southampton om Pierre-Emile Højbjerg, der i sin tid i England er røget lidt ind og ud af holdet på St. Marys Stadium. Sidste sæson sluttede dog med masser af spilletid for den danske midtbanespiller.

Pierre-Emile Højbjerg skal stadig være langt fra at indgå en aftale med Hertha Berlin, og historien melder ikke noget om, hvorvidt danskeren overhovedet er interesseret i at vende tilbage til Tyskland. Det er også en faktor, at transfervinduet i England lukker på torsdag, så Southampton har ringe tid til at finde en afløser for Højbjerg.

Pierre-Emile Højbjerg har kontrakt med Southampton frem til sommeren 2021.

Thibaut Courtois var både i aktion ved VM 2014 og 2018 samt her EM 2016. Foto: AP Premier League - 5. aug. 2018 - kl. 07:54 Kæmpe skifte på vej: Topmålmand beder om Real Madrid-skifte

Se også: Hektisk afslutning: Stor usikkerhed om transfer-ændring

Se også: Købt i Barcelona: Nu hånes han for tatoveringen

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere