Vrissen PL-manager: To kampe på 44 timer er umuligt

Ronald Koeman er ude med riven efter Premier Leagues hårde juleprogram, fordi Southampton skal spille to kampe på mindre end 44 timer

Koeman forstår ikke, hvorfor Southampton ikke får flere timer til at restituere. (Foto: AP)
Koeman forstår ikke, hvorfor Southampton ikke får flere timer til at restituere. (Foto: AP)

Ronald Koeman er rasende over, at Southamptons kamp på Boxing Day er blevet rykket til klokken 20.45 på grund af tv-rettigheder. Det har også skabt utilfredshed hos klubbens fans.

Problemet for Southampton ligger i, at klubben mandag den 28. december har en udekamp mod West Ham. Det betyder, at der er mindre end 44 timer mellem slutfløjtet i Arsenal-kampen til kampstart mod West Ham – og klubben fra det sydlige England skal også bruge tid på at rejse.

Koeman mener ikke, at der tages hensyn til spillernes helbred, og derfor vil han benytte sig af to vidt forskellige mandskaber til de to kampe for at beskytte sine spillere.

- Ja, det er for meget, og vi skal rejse. Hvile mellem to kampe skal som minimum være 48 timer. For vores vedkommende er det ikke 48 timer, udtaler den hollandske manager ifølge Southern Daily Echo.

- Selvfølgelig er det London, og det er tæt på, men vi skal stadig rejse. Umuligt. Men okay, vi accepterer det, og vi spiller. Vi kan ikke spille med de samme 11 – det er umuligt, siger han.

21 kommentarer
Vis kommentarer