Vrissen van Gaal skred fra pressemøde: Ja, vi er pressede!

United-manageren indrømmer, at hans hold er i en dårlig periode to dage efter hans opsigtsvækkende pressekonference

For en måned siden toppede Manchester United Premier League. En måned senere er storklubben dumpet ned på femtepladsen, røget ud af gruppespillet i Champions League og har bestemt ikke spillet ophidsende fodbold på grønsværen.

Sædet under manager Louis van Gaal bliver varmere og varmere.

Og presset blev endnu større, da Chelsea valgte at fyre José Mourinho i sidste uge. Rygterne begyndte med det samme at svirre om, at portugiseren var kandidat til at overtage tøjlerne på Old Trafford, hvis van Gaal ikke kunne få styr på sine tropper.

Louis van Gall har ikke så meget til overs for pressen. Derfor forlod han også pressemødet før kampen mod Stoke før tid. (Foto: AP/Jon Super) Premier League Van Gaal stak af fra pressemøde

Hollænderen blev da også spurgt til sin situation i klubben på et pressemøde lillejuleaftensdag forud for kampen mod Stoke den 26. december - og her var det en tydelig trængt og irriteret manager, der mødte pressen.

- Føler nogen i dette rum for at give mig en undskyldning? Det er, hvad jeg tænker på, lød det fra van Gaal på pressemødet ifølge BBC.

- Hvad tror I, der sker med min kone og mine børn? Eller mine børnebørn? Eller med Manchester Uniteds fans? Eller mine venner? Hvad tror I?, spurgte en rasende Van Gaal før han - efter fire minutter og 58 sekunder - stak af fra det ultrakorte pressemøde.

Se episoden med den mugne manager i videoen øverst i artiklen

Den tidligere Bayern München-træner har dog ikke mistet al realitetssans og indrømmer over for klubbens tv-kanal, MUTV, at holdet er presset forud for opgøret mod Stoke.

- Ja, det er vi. Vi har tabt tre kampe i træk, og derfor har vi brug for en sejr. Vi er fokuserede, men det bliver ikke nemt. Stoke har for eksempel vundet over Manchester City, og det er et specielt sted at spille. Det er ikke altid nemt at spille god fodbold på den bane, siger han.

Van Gaal bliver hånet i medierne. (Foto: AP) Premier League Van Gaal til grin efter spektakulært pressemøde

Van Gaal er dog fortrøstningsfuld og håber på bedre dage.

- Vi kan ikke glemme det faktum, at vi er i en dårlig periode. Vi skal forbedre os alle med det samme. Men vi kan godt vende det til vores fordel. Og den bedste måde, vi kan gøre det på, er at holde sammen, udtaler han til BBC.

31 kommentarer
Vis kommentarer