Annonce:
Annonce:

Efter historisk sæsonstart: Risikerer straf for dokumentfalsk

Watford risikerer at blive fratrukket point i Premier League, fordi klubben har forfalsket et bankdokument

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Sidste sæsons FA Cup-finalister Watford er kommet historisk godt fra land i Premier League denne sæson med 12 point i ni kampe og en niendeplads i tabellen.

Men nu risikerer spillerne at bøde for en alvorlig fejltagelse uden for banen, der blev begået i forbindelse med, at Gino Pozzo blev soloejer af Watford i 2014.

Det skriver den britiske avis The Telegraph.

Avisen er kommet i besiddelse af et brev, der viser, at Gino Pozzo havde tilstrækkelig med finanser til at købe og overtage fuld kontrol med klubben i sæsonen 2014/2015. Der er dog et alvorligt problem.

Se målene da effektive Watford dukkede United

Brevet, som Watford i sin tid har indleveret til Premier League-forbundet, er blevet forfalsket således, at det ser ud til at komme fra HSBC, som er en af verdens største banker. Det viser sig dog, at Watford aldrig har haft investeringsforretninger i banken.

Ligaorganisationen, EFL, har nu indledt en sag mod Watford:

Annonce:

- Vi kan bekræfte, at vi omgående har iværksat en disciplinær undersøgelse af de alvorlige beskyldninger mod Watford FC, siger en talsmand for EFL til The Telegraph.

Det er usikkert, hvem der står bag forfalskningen af dokumentet, og ifølge The Telegraph tyder intet på, at Gino Pozzo selv skulle have kendskab til forfalskningen af dokumentet. En intern undersøgelse er sat i gang i London-klubben, som ikke vil kommentere sagen yderligere:

- Der er to igangværende undersøgelser af sagen. Det vil ikke være passende at kommentere yderligere, før disse undersøgelser er færdiggjorte, lyder det i en officiel udtalelse fra Watford.

Voldsom og torskedum tofods-tackling koster rødt   

Der er ingen præcedens for, hvordan man eventuelt skal straffe Watford i den konkrete sag, men i 2001 blev Chesterfield fratrukket ni point for finansielle uregelmæssigheder, herunder at have forfalsket dokumenter om entreindtægter og for at have givet en spiller to forskellige kontrakter.

Annonce:

Ifølge EFL kan straffen i Watfords sag ende med alt fra en advarsel til udelukkelse af turneringer og pointfratrækning.

Historisk set har to Premier League-klubber lidt den tort at blive fratrukket point. Middlesbrough mistede tre point for at udsætte en kamp uden tilladelse i 1996-1997, og Portsmouth mistede ni point for at blive sat under administration i sæsonen 2009-2010. Begge klubber rykkede efterfølgende ud af den bedste række.

Langskudskasse har sendt Watford flot fra land:

Fuldender kæmpe dansker-dag: Nu er Eriksen nummer to

TV: Her burde Chelsea-stjerne være smidt ud

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: