Wembley kan blive Eriksens hjemmebane

Det engelske fodboldforbund er villig til at lade klubber leje sig ind på Wembley, hvilket kan blive aktuelt for Tottenham og Chelsea

Tottenhams Christian Eriksen og Chelseas Kurt Zouma kan begge få Wembley som midertidig hjemmebane, når de to holds nuværende stadions står foran udvidelse i de kommende år. (Foto: PA Photos)
Tottenhams Christian Eriksen og Chelseas Kurt Zouma kan begge få Wembley som midertidig hjemmebane, når de to holds nuværende stadions står foran udvidelse i de kommende år. (Foto: PA Photos)

London-klubberne Tottenham og Chelsea står over for stadionudvidelser i de kommende år, og derfor kan klubberne være tvunget til at leje sig ind andetsteds.

Uden at ville kommentere konkret klubnavne åbner direktør i Det Engelske Fodboldforbund (FA) Martin Glenn op for, at det legendariske Wembley Stadium i London kan blive udlejet for at spare forbundet penge. Dermed synes et match mellem Tottenham, Chelsea og FA oplagt.

- Jeg vil ikke kommentere på klubberne, men hvis det er en mulighed, så vil vi følge den. Vi er der for at hjælpe, og vi kan gøre vores omkostninger lavere og samtidig tjene flere penge, siger Martin Glenn.

Åben krig mellem Real og United: Superagenten smækker med døren

Han ser gerne, at Wembley bliver flittigere anvendt, og at det hellere bliver til fodbold end koncerter. Kun det engelske fodboldlandshold er fast inventar på Wembley, hvor der også bliver afviklet visse klubkampe, for eksempel i FA Cuppen.

- Det er først og fremmest et fodboldstadion, og fodboldkampe er også mere rentable end koncerter. Vi har det nationale stadion, og vi vil gerne benytte det noget mere.

- Vi har en forpligtelse over for fodbolden, og vi vil gerne hjælpe til, sådan at klubberne får bedre stadioner. Hvis det er muligt at hjælpe dem med det ved at udleje Wembley, så støtter vi det absolut, siger Martin Glenn.

En eventuel leje af Wembley bliver formentlig tidligst aktuel for klubberne i 2017/2018-sæsonen.

Mourinho slår fast: Vi må ikke købe i panik