Wenger: Henry kommer tilbage til Arsenal

Arsene Wenger regner med at se Thierry Henry tilbage i Arsenal, men hvilken rolle det skal være i, ved The Gunners-manageren ikke.

Henry på træningsbanen i New York. Mandag annoncerede han, at det ikke fortsætter efter nytår. (Foto: SNTV)

Arsene Wenger ser gerne Thierry Henry tilbage i Arsenal, men han er ikke sikker på, hvilken rolle, der vil passe angriberen.

I mandags annoncerede Henry, at han ikke vender tilbage til New York Red Bulls i det nye år, efter mere end fire sæsoner hos Major League Soccer-klubben.

Den 37-årige franskmand opnåede 254 Premier League-optrædener og scorede 174 mål i løbet af sine første otte år hos Arsenal.

Sanchez har haft for vane at redde Arsenal flere gange i denne sæson. (Foto: PA Photos) Premier League TV: Sankt Sanchez redder Arsenal igen

Han vendte tilbage til The Gunners på en kortvarig lejeaftale i januar 2012, hvor han opnåede syv kamp.

Henrys beslutning om at forlade New York Red Bulls har atter gjort, at han bliver sat i forbindelse med Arsenal, men Wenger mener, at franskmanden må finde ud af, hvad fremtiden skal byde på.

- Thierry Henry har udtalt sig... og så vidt jeg forstår, ønsker han at give sig selv en tænkepausen og finde ud af, hvor han ønsker at fortsætte, sagde Wenger på et pressemøde onsdag.

Premier League Arsenal-stjerne afslører: Derfor gik det galt for Bendtner

Alexis Sánchez stod for aftenens anden scoring. (Foto: PA) Champions League TV: Arsenal-perler sænkede Dortmund

- Det eneste, jeg gerne vil sige, er, at jeg fik ham i Monaco, da han lige var fyldt 17, og han er i dag 37, så han har spillet 20 år, og det fortjener stor respekt og lykønskninger. Ikke nok med at han har opnået alt det, så er hans attitude og fokus på fodbolden helt forbilledlig. Han har ret til at reflektere og tænke over, hvad han vil nu.

- Han er en Arsenal-mand. Det, han oplevede her, var med sikkerhed det største i hans liv og karriere.

- Han vil helt bestemt vende tilbage her en dag. I hvilken rolle ved jeg ikke, det er det, han må tænke over, lyder det fra Wenger.

Henry fortalte i sidste uge til L'Equipe, at han gerne vil hjælpe Arsenal med at vinde Champions League, når han har lagt støvlerne hylden.

0 kommentarer
Vis kommentarer