Wenger: Jeg er også træner et sted i næste sæson

Arsène Wenger vil fortsætte med at være træner i næste sæson - også selv om det ikke bliver for Arsenal

Wenger er mildest talt en presset mand i Arsenal. Foto: AP.
Wenger er mildest talt en presset mand i Arsenal. Foto: AP.

Med Arsenals Champions League-nederlag på 1-5 til Bayern München i ottendedelsfinalen onsdag aften er der igen opstået rygter om et snarligt farvel til Arsenal-manager Arsène Wenger.

Franskmandens kontrakt udløber efter denne sæson, og efter 21 år i spidsen for det engelske storhold er der mange, der regner med, at en ny mand sætter sig i managersædet, når en ny sæson skydes i gang til sommer.

Selv vil Arsène Wenger dog gerne fortætte med at træne. Også selv om Arsenal sender ham væk.

- Det vigtige er klubben, ikke min fremtid. Lige meget hvad der sker, så vil jeg være træner i næste sæson. Hvad enten det er her (i Arsenal, red.) eller ej. Det er helt sikkert, siger han ifølge Reuters.

Wengers fremtid i Arsenal afgøres i marts eller april, oplyser franskmanden.

Med nederlaget til Bayern München ligner Arsenal et hold, der for syvende Champions League-turnering i træk må forlade det prestigefulde selskab i den første knockout-runde.

Arsenal tager 7. marts imod Bayern München i returkampen. Det ligner dog en noget nær umulig opgave for det engelske hold at få vendt 1-5-nederlaget til en samlet sejr.

TV: Se Bayern smadre Arsenal 5-1 på Allianz Arena i München:

Se også: Av! Citys Messias meldes ude resten af sæsonen

Se også: Pinligt: Eriksen banket i Belgien

Se også: Simon Kjær afviser Chelsea-rygte

Det er set før. Arsenal kæmper længe med om mesterskabet, men sidst på sæsonen må truppen stå sammen bare for at sikre sig en top-4 placering. Foto: All Over Press Sport og Spil Jan Mølby: Derfor skal Wenger stoppe til sommer

3 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere