Wenger-joke giver ballade: Nu beklager tv-station

BBC News Africa gjorde sig sjove på franskmandens bekostning, men ikke alle fandt joken lige morsom

Arsene Wenger stoppede som Arsenal-manager efter sidste sæson. Foto: AP
Arsene Wenger stoppede som Arsenal-manager efter sidste sæson. Foto: AP

Arsene Wengers sidste sæsoner i Arsenal blev langt fra, som den ellers så succesrige franskmand ønskede sig.

Fansene krævede ham i lang tid afsat, indtil han med udgangen af sidste sæson selv sagde stop - alt for sent, mente mange.

Og der er da også blevet gjort tykt grin med Wengers manglende succes i den engelske Premier League, som det ikke er lykkedes Arsenal at vinde, siden man gik ubesejret gennem sæsonen 2003/2004.

Senest morede BBC News Africa sig på Wengers bekostning, da de skrev nyheden om, at franskmanden er blevet tildelt en medalje af Liberias præsident George Weah, der spillede under Wenger i Monaco fra 1988-1992.

'Arsenals tidligere træner Arsene Wenger får endelig en medalje takket være Liberias præsident George Weah', lød teksten ledsaget af et billede, hvor en bidsk Arsene Wenger får hængt en medalje om halsen.

Kommentaren - nok primært det lille ord 'endelig' - er dog faldet en del for brystet. Ikke mindst set i lyset af, at Wenger rent faktisk har vundet temmelig mange trofæer i sin tid som Arsenal-manager, heriblandt tre FA Cup-titler de seneste fem sæsoner.

BBC har således fået så mange henvendelser, at de har set sig nødsaget til at beklage deres oprindelige tweet.

'Vi har fået mange reaktioner på vores dårlige forsøg på humor i dette tweet. Så for at være fair, Arsene Wenger er selvfølgelig en af de mest succesfulde managere i engelsk fodbold med mange medaljer og trofæer, tre ligatitler, syv FA Cup-titler og syv Community Shields (den engelske super cup red.), skriver BBC Africa News i deres tilbagetog.

Arsene Wenger har endnu ikke meldt noget ud om, hvor han i fremtiden skal forsøge at sikre sig flere medaljer til samlingen.

Se også: Fodboldlegende blev præsident: Nu belønner han gammel træner

Se også: Udskældt træner-legende: Det var min største fejltagelse

2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere