Wenger: Nu tror vi endnu mere på titlen

Sejren over Manchester City viser, at Arsenal-spillerne er blevet mere modne, og den styrker troen på muligheden for at vinde mesterskabet, mener Arséne Wenger

Wenger og Arsenal har direkte kurs mod mesterskabet. Lykkes det, vil det være det første siden 2004. (Foto: AP)
Wenger og Arsenal har direkte kurs mod mesterskabet. Lykkes det, vil det være det første siden 2004. (Foto: AP)

Med 2-1-sejren over Manchester City skabte Arsenal et større forspring i tabellen til kampens modstander, der nu er fire point efter Arsenal på andenpladsen, men samtidig lukkede de også noget af hullet til førerholdet i Premier League.

Leicester er stadig to point foran The Gunners, men sejren over Manchester City har givet klubben endnu mere tro på, at Arsenal kan vinde titlen i år, mener Arséne Wenger.

- Det var en kamp, som vi kan komme glade ud af, men jeg synes, at det var meget intenst.

- Det har styrket vores tro på, at vi kan vinde titlen. Sådan skal vi kæmpe i hver eneste kamp.

- Vi er mere modne end tidligere, og det ses i kampene, hvor vi er under pres. Vi er meget ambitiøse, men Premier League er svær. Derfor er vi også forsigtige. Vi gjorde det godt mod City, men det skal vi gøre igen den 26. mod Southampton, siger Wenger ifølge goal.com.

(Foto: AP) Premier League Assist-kongen sprudler i kæmpe Arsenal-triumf

Mesut Özil har givet Arsenal-tilhængere meget at juble over i indeværende sæson, og de kan glæde sig over, at tyskeren bliver hos The Gunners i nogle år endnu. (Foto: Rui Vieira / AP) Engelsk fodbold Özil sværger troskab til Arsenal

Mesut Özil var den helt store oplevelse i første halvleg, hvor han lagde op til mål fra Theo Walcott og Olivier Giroud kort før pausen. Med en overbevisende indsats også rent spillemæssigt lignede det en sikker Arsenal-sejr, men en scoring fra Yaya Toure i det 82. minut bragte spændingen tilbage.

Arsenal endte dog med de tre point, og ifølge målmand, Petr Cech, var der meget mere på spil for holdet.

- Det var en seks-pointkamp. Leicester vandt deres kamp ude, og vi skulle lukke hullet til dem igen. Manchester City var et point efter os, så det var en meget vigtig kamp. Man kunne se, at vi var klar, og vi leverede en god indsats.

- De scorede et mål ud af ingenting, og jeg må sige, at det gav dem selvtillid og motivation i de sidste minutter, så de pressede hårdt for udligningen. Men vi var fantastiske, og derfor lykkedes det os at holde stand, siger han til klubbens hjemmeside.

Özil var i hopla - igen - og stod bag begge oplæg, da Arsenal udbyggede forspringet til Manchester City i toppen. (Foto: AP)
Özil var i hopla - igen - og stod bag begge oplæg, da Arsenal udbyggede forspringet til Manchester City i toppen. (Foto: AP)
 

5 kommentarer
Vis kommentarer