Wenger om Giroud: Han gjorde det mål til kunst

- Du husker de gode angribere, fordi de bliver forbundet med nogle helt specielle mål. Dette vil for evigt være Giroud-målet, lød lovsangen fra Arsene Wenger

Følelserne var til at få øje på, da Giroud fejrede det mål, der altid vil være forbundet med hans navn blandt Arsenals fans. Foto: AP
Følelserne var til at få øje på, da Giroud fejrede det mål, der altid vil være forbundet med hans navn blandt Arsenals fans. Foto: AP

- Det er ikke svært at sige, at det er mit bedste mål, lød det nærmest lidt genert fra store, stærke, fuldskæggede Olivier Giroud, da han efter Arsenals 2-0 sejr over Crystal Palace blev spurgt til sin fantastiske scorpion-scoring med hælen.

- Jeg var lidt heldig, men det var det eneste, jeg kunne gøre, for bolden var bag mig, så jeg prøvede at ramme den med hælen. Ja, måske var jeg inspireret af Henrikh Mkhitaryan's mål (for Manchester United mod West Bromwich, som du kan se længere nede, red.), men det er det eneste, du kan forsøge i situationen.

- Det var rart for mig og for holdet at kunne starte året med en sejr, sagde han til BBC.

- Jeg har ikke gjort noget lignende før, sagde han til Sky Sports, mens holdkammeraten Hector Bellerin ved siden af påstod, at han flere gange har set Giroud forsøge sig med den slags til træning.

Palace-keeper Wayne Hennessey sprang så godt han kunne i buret, men bolden kunne han ikke nå:

- Den tager jo overliggeren, så han rammer den fantastisk. Det er et mirakel-mål, og dem bliver der scoret nogle stykker af for tiden.

Arsenal-boss Arsene Wenger tillod sig et lille smil overfor BBC:

- Jeg har været forkælet med gode angribere gennem årene – som Bergkamp og Henry. Du husker dem, fordi de bliver forbundet med nogle helt specielle mål. Dette vil for evigt være Giroud-målet.

Og overfor The Times ophævede han det lige et bette, mytologisk nøk:

- Han gjorde det mål til kunst på grund af overraskelsen og skønheden i øjeblikket.

Se også: Se Arsenal snuppe sejren via gudemål

Se også: Kane kanonerede Tottenham ind i det nye år

 

 

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere