Wenger raser over voldelige Costa - Mourinho hylder ham

Chelseas kontroversielle angriber Diego Costa kom ikke på måltavlen i Chelseas 2-0-sejr over Arsenal, men han var alligevel kampens helt store hovedperson

Diego Costa har det med at skabe overskrifter - selv når han ikke scorer for sit hold.

Den brasiliansk-fødte spanier ender tit i kontroversielle situationer med sine modstandere, og angriberen er nærmest kendt for at provokere en spiller eller to, så det ender med en udvisning til modstanderen.

Netop det skete i lørdagens Premier League-kamp mellem Chelsea og Arsenal i slutningen af første halvleg.

Diego Costa og Laurent Koscielny begyndte at skubbe til hinanden, og den franske forsvarsspiller endte med at blive skubbet ned på jorden af spanieren, der derefter blev puffet tilbage af unge Gabriel Paulista.

Det hele endte med, at Paulista fik to gule kort inden for kort tid, da han først fik en advarsel for klammeriet med Costa - og siden hen blev smidt ud, da han han fortsatte med at skændes med spanieren - og til sidst sparkede ud efter ham.

Se den dramatiske episode med Costa i videoen øverst i artiklen

Costa skal dog være glad for, at han fik lov til at spille kampen færdig, for de langsomme gengivelser viste, at han flere gange slog ud efter Koscielny i feltet, før han i sidste ende skubbede ham ned.

Arsenal endte opgøret med kun otte markspillere på banen, da Santi Cazorla også fik en tidlig badebillet.

TV: Her bliver Cazorla udvist for sin anden advarsel i kampen

Udeholdets manager Arsene Wenger rasede over Diego Costas opførsel efter kampen.

- Jeg er meget skuffet over dommerens indsats i forhold til det røde kort. Costa burde have været smidt ud to gange. Han slår Koscielny i ansigtet med vilje og slippet med gult. Det er forkasteligt! I hver kamp provokerer han voldsomt, og han slipper altid afsted med det, fordi dommerne er så svage. Vi vidste allerede før opgøret, at Costa kun gik efter det, sagde Wenger efter opgøret og tilføjede:

- Gabriel skulle ikke have ladet sig provokere, men det, at vi fik to røde kort, og at Costa forblev på banen, er en skam.

Chelseas manager Jose Mourinho havde, ikke overraskende, et andet syn på opgøret. Han hyldede også sin spanske angriber, der blev udskiftet med 10 minutter tilbage af opgøret.

- Jeg har ikke nogen mening til udvisningen. Men kampens spiller var helt klart Diego Costa. Han bragte så meget til kampen. Jeg har spillet mod Arsenal 15-16 gange, og de har har brokket sig alle gange undtagen den ene gang - måske var det den ene kamp, de vandt, sagde Mourinho til pressen.

TV: Se målene fra opgøret i videoen her:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter