Wenger roser Wolfsburg-stjerner - glemmer Bendtner

Arsène Wenger lovpriser stort set hele Wolfsburgs angreb - stort set

I juni talte Bendtner om sin situation i Wolfsburg

Der venter nogle spændende sommerkampe på Emirates Stadium i weekenden, hvor Arsenal tager imod i Emirates Cup på hjemmebanen i London.

Udover værtsholdet deltager de tidligere Champions League-semifinalister fra Olympique Lyon og Villarreal samt tyske VfL Wolfsburg.

I et tv-interview med klubbens hjemmeside forud for mini-turneringen forsøger manager Arsène Wenger at sætte ord på de tre modstanderhold, men da turen kommer til Wolfsburg, glemmer franskmanden helt at nævne sin gamle ven, Nicklas Bendtner.

- Det er et hold på vej frem i tysk fodbold, og de vil komme til at udfordre Bayern München mere end nogle andre. Der er store investeringer fra Volkswagen, og de har købt godt ind, fortæller Wenger.

- De har købt godt - de Bruyne i Chelsea, der har gjort det ekstremt godt. Og så har de købt Kruse i Gladbach...det er virkelig et hold, der er værd at holde øje med i Tyskland.

Nicklas Bendtner får for gud ved hvilken gang en advarsels fra Wolfsburgs træner, Dieter Hecking, om at han skal løfte niveauet. Ellers får det konsekvenser. (Foto: AP/Matthias Schrader) Tysk fodbold Trænerens advarsel: Den er fem i 12, Bendtner!

Ikke et eneste ord om den gamle Arsenal-spiller. Bendtner er ganske vist ikke et nyindkøb, men derfor kunne han da godt have ladet et par ord falde om spilleren, han i sin tid selv hentede i København, da Bendtner selv var 16 år.

Danskeren var et stort talent i klubben men formåede aldrig at slå igennem og bklev efter lejemål i Birmingham City, Sunderland og Juventus solgt til Wolfsburg sidste sommer.

Tiden i tysk fodbold har dog været alt andet end let for Bendtner, der er noteret for fem mål i 28 kampe.

Tyskland vandt VM-guld i sommer - nu skal der trækkes lod til kvalifikationen til 2018, og Danmark er selvfølgelig med (Foto: AP) Landsholdsfodbold Nu starter VM igen: Stjerner klar til lodtrækning

37 kommentarer
Vis kommentarer