West Bromwich bankede West Ham i FA Cuppen

Hjemmeholdet West Bromwich var overlegne i 4-0-sejren over West Ham, der undervejs blev reduceret til 10 mand.

West Bromwich er videre til FA Cuppens kvartfinaler efter en seikker sejr over West Ham. (Foto: AP/Rui Vieira)
West Bromwich er videre til FA Cuppens kvartfinaler efter en seikker sejr over West Ham. (Foto: AP/Rui Vieira)

Seks pladser ligger West Ham over West Bromwich Albion i Premier League, men det var sidstnævnte, der viste klasseforskel med en 4-0-sejr i lørdagens FA Cup-kamp mellem de to hold. Dermed er West Bromwich klar til kvartfinalen.

Det skulle også blive en målrig kamp for West Bromwichs vedkommende, og det startede efter 20 minutter. Craig Dawson modtog en lang pasning i højre side og med tålmodighed sendte han bolden ind til Brown Ideye, der havde svært ved at undgå en scoring. Den lugtede dog en smule af offside.

Raheem Sterling er fortsat skadet. (Foto: Jon Super/AP) Premier League Liverpool-profil misser FA Cup-opgør

Offside var ikke på tale efter 38 minutter, da hjemmeholdets Craig Gardner sendte et drøn af et langskud på stolpen, som næsten havde fortjent bedre, men blot fire minutter senere kom 2-0-målet.

James Morrison brød bolden på midten og tog chancen udefra. Skuddet brækkede tilpas til højre, så Adrian i målet blot fik fingerspidserne på.

Brown Ideye kom igen på måltavlen i det 57. minut, da et indlæg lidt heldigt blev rettet af og sikkert kunne han reelt lukke kampen ved at heade West Bromwich i front 3-0.

Gabriel Paulista får formentlig debut for Arsenal i denne weekend i FA Cup'en. (Foto: Alberto Saiz/AP) Premier League Dyrt Arsenal-indkøb har sprogproblemer Christian Eriksen skulle helt hen til sin niende kamp for Tottenham før han fik hul på bylden. Det første Premier League-mål faldt 26. december 2013 mod West Bromwich (Foto: AP) Tottenham Eriksen er så vild som Ronaldo

Efter 70 minutter modtog West Hams Morgan Amalfitano et gult kort for et frispark på Chris Brunt. Men mens han modtog kortet, valgte han også at skubbe Brunt i ansigtet, hvorefter han også fik præsenteret det røde kort.

Og som om West Ham ikke havde nok modgang, så blev det også til 4-0 halvandet minut senere ved Saido Berahino, der tog et optimistisk skud ude fra højresiden og satte punktum for en flot sejr til hjemmeholdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer