Annonce:
Annonce:

West Ham bekræfter Fletcher-sammenbrud

West Ham United får næppe held til at hente Darren Fletcher i Manchester United. Forhandlinger om personlige vilkår er brudt sammen, bekræfter klubben

Tilsyneladende er Darren Fletchers skifte til West Ham gået i vasken. (Foto: Jon Super/AP)
Tilsyneladende er Darren Fletchers skifte til West Ham gået i vasken. (Foto: Jon Super/AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

I West Ham United har man arbejdet på højtryk i transfervinduets sene timer. Darren Fletcher har længe været et tema på Boleyn Ground, og fredag ankom spilleren med sin agent for at diskutere personlige detaljer. Detaljer der dog nu ser ud til at ødelægge aftalen.

Darren Fletcher vil angiveligt have 80.000 euro om ugen, mens spilleren forlanger en aftale gældende på tre og et halvt år. Så mange penge er The Hammers dog ikke klar til at smide efter United-spilleren, mens forhandlingerne nu ligner afsluttede. Et faktum som West Ham-manager Sam Allardyce bekræfter:

- Det ser ikke ud til, at aftalen kommer til at gå igennem. Det tyder på, at det er brudt sammen, mens forhandlingerne har stået på, sagde Sam Allardyce på et pressemøde lørdag.

Ferdinand: Fik ikke lov til at sige farvel

Heller ikke United-manager Luis van Gaal forstår, hvorfor aftalen ikke blev en realitet:

- Jeg ved ikke, hvad der sker for at være ærlig. I fredags så situationen anderledes ud, men lørdag ser det ud til at være droppet. Jeg ved ikke, hvad der sker, og jeg kan ikke sige meget om det, udtaler Luis van Gaal ligeledes på et pressemøde.

31-årige Darren Fletcher har været i Manchester United siden 1995, hvor han startede sin karriere som ungdomsspiller i klubben. Han er desuden en vigtig brik på det skotske landshold.

Van Gaal lader klubmand smutte efter 12 år

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: