West Ham går tilbage til en fuser: Hyrer Moyes igen

Premier League-klubben West Ham har endnu en gang ansat David Moyes som manager

David Moyes er tilbage blandt bobler i London. Foto: Peter Nicholls/Ritzau Scanpix
David Moyes er tilbage blandt bobler i London. Foto: Peter Nicholls/Ritzau Scanpix

David Moyes er tilbage i West Ham, der lørdag fyrede Manuel Pellegrini som manager.

Det oplyser klubben på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Skotten har fået en kontrakt, der gælder de næste 18 måneder, fremgår det.

Det er blot halvandet år siden, at David Moyes stoppede som manager for West Ham, efter han ikke lykkedes med at overbevise ledelsen om, at han skulle have vekslet sin midlertidige ansættelse til en permanent en af slagsen.

Moyes blev første gang ansat i London-klubben i november 2017, da Slaven Bilic blev smidt på porten, men fik altså blot syv måneder i sædet. I stedet foretrak West Ham Manuel Pellegrini, som dog blev fyret lørdag efter endnu et nederlag.

Bestyrelsesformand David Sullivan peger dog netop på Moyes' fortid i klubben som en af grundene til, at han er tilbage i klubben.

- David beviste i løbet af sin korte tid i klubben, at han var i stand til at skabe resultater, og vi tror på, at han vil bringe klubben i den rigtige retning igen, siger han.

David Moyes glæder sig også over udsigten til ikke længere at skulle være arbejdsløs.

- Det er fantastisk at være tilbage. Det føles godt at være hjemme. Jeg har savnet at være her, for jeg nød det virkelig. Jeg nød at være omkring stadion, og jeg elskede at være en del af denne her verden, og jeg savnede klubben, så jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger han.

West Ham er i øjeblikket nummer 17 i Premier League. Blot en enkelt plads og et enkelt point fra nedrykningsstregen.

David Moyes har desuden en fortid i Everton, Manchester United, Sunderland og spanske Real Sociedad. Hans første opgave i det nye job bliver hjemmekampen mod Bournemouth nytårsdag.

Joe Bennett (th.) og Junior Hoilett tager sig til hovederne efter at være stødt sammen. Foto: Richard Sellers/Ritzau Scanpix Championship Fodboldstjerne viser vanvittig hovedskade

De ophidsede Wolves-spillere i diskussion med Anthony Taylor. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix Premier League Raser over annullering: VAR sker der?

Takumi Minamino imponerede, da Salzburg gæstede Liverpool i Champions League-gruppespillet dette efterår. Foto: PAUL ELLIS/RITZAU SCANPIX Sport og Spil Hylder Liverpools transferkup

11 kommentarer
Vis kommentarer