West Ham henter VM-profil og ballademager

Ved VM strålede Sofiane Feghouli. I foråret ragede algerieren uklar i Valencia og skifter nu til West Ham

Sofiane Feghouli rykker til Premier League. (Foto: AP)
Sofiane Feghouli rykker til Premier League. (Foto: AP)

Premier League-klubben West Ham har sikret sig forstærkning på kanten til næste sæson, hvor klubben også skal spille Europa League.

Tirsdag meddeler West Ham på sin hjemmeside, at klubben har skrevet en treårig kontrakt med Sofiane Feghouli, der de sidste seks år har spillet for Valencia.

Feghouli har kontraktudløb med spanierne, og West Ham skal derfor ikke betale en transfersum for ham, skriver klubben.

- Jeg er meget glad for at skifte til West Ham og Slaven Bilic (West Hams manager, red.). Det er en klub med en stor historie, og det har også spillet ind på mit valg, siger Feghouli.

Det er ikke overraskende, at kantspilleren forlader Valencia. I løbet af foråret havnede han i disciplinære problemer og var i en kort periode suspenderet, selv om han var en af klubbens bedste spillere.

Feghouli har spillet 40 landskampe for Algeriet, og han var blandt andet en stor profil under VM-slutrunden i Brasilien for to år siden. Her scorede han et mål og lagde op til to i turneringen, før Algeriet blev slået ud af de senere tyske verdensmestre i ottendedelsfinalen.

Feghouli er født og opvokset i Frankrig, og han kunne også have valgt at repræsentere Frankrig på landsholdsniveau. Han har spillet flere kampe på de franske ungdomslandshold.

0 kommentarer
Vis kommentarer