West Ham vil sælge Dimitri Payet

Den franske stjerne Dimitri Payet kan meget vel få sit ønske om et salg opfyldt

Dimitri Payet ser ud til at være færdig i engelske West Ham. Foto: AP
Dimitri Payet ser ud til at være færdig i engelske West Ham. Foto: AP

29-årige Dimitri Payet, der var en stor stjerne for West Ham i sidste sæson, vil væk.

Det har franskmanden gjort klart, og den offensive spiller, der spillede et glimrende EM for Frankrig i sommer, ønsker at forlade London og West Ham med det samme. Payet nægter for tiden at spille for klubben, og det har ikke just fået supportere til at støtte den tidligere Marseille-spiller.

West Ham har hidtil ikke ønsket at sælge franskmanden, men nu kan det se ud til, at klubben bløder op i forhold til et salg.

Offensivspilleren skiftede til West Ham for halvandet år siden fra Marseille for omkring 100 millioner kroner, og det kan meget vel blive Marseille, der ender med at hente Dimitri Payet tilbage.

Dimitri Payet eksekverer et frispark i semifinalen mod Tyskland ved EM 2016 i Frankrig. Foto: AP
Dimitri Payet eksekverer et frispark i semifinalen mod Tyskland ved EM 2016 i Frankrig. Foto: AP
 

Ifølge Evening Standard er West Ham interesseret i at sælge franskmanden, hvis der kommer et bud omkring på omkring 250 millioner kroner. Klubben kan ved at sælge slippe af med lønkroner, ligesom det er muligt at rejse kapital, der så kan bruges på andre forstærkninger til et hold, der i denne sæson spiller med i den nederste halvdel af Premier League.

Marseille skal allerede have fået afvist et bud på 160 millioner kroner, men det er ikke utænkeligt, at klubben vender tilbage med et nyt og forbedret bud, der får West Ham til at sige ja til at sælge.

Hvis Dimitri Payet ender med at blive i West Ham og ikke spiller hele foråret, vil han falde markant i værdi, når sommerens transfervindue åbner. Derfor kan London-klubben altså vælge at sælge nu for at sikre sig den bedste pris for en spiller, der helt tydeligt har ødelagt alle bånd til fans, træner, medspillere og bestyrelsen.

Så sent som for et år siden forlængende Dimitri Payet sin kontrakt med West Ham, men den aftale ønsker han altså ikke at færdiggøre. Payet har kontrakt med Slaven Bilics mandskab frem til sommeren 2021.

Se også: Drømme-sakse: Kæmpe angriber scorer målet du SKAL se

Dimitri Payet er klar til at 'fake' en skade for at presse sin klub, West Ham. Arkivfoto: Marc Aspland Westham - 14. jan. 2017 - kl. 10:54 Desperat stjerne VIL væk: Nu går han til ekstremerne

Se også: Stjerne sat af i Chelsea efter slagsmål

(Foto: AP) Premier League - 13. jan. 2017 - kl. 09:22 Fornærmet franskmand: Sandheden om PL-stjernens strejke

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere