Desperat stjerne VIL væk: Nu går han til ekstremerne

Dimitri Payet tager alle midler i brug for ikke at komme i træning eller kamp for sin klub, West Ham

TV: Se interviewet med manager Slaven Bilic, der med en nedtrykt mine må konstatere, at stjernen Payet vil væk fra klubben. (SNTV)

Den bizarre saga om den franske EM-sølvhelt og West Ham-spiller Dimitri Payet fortsætter for fuld udblæsning i London.

På et pressemøde torsdag forud for weekendens lokalopgør mod Crystal Palace kunne West Hams manager, kroatiske Slaven Bilic, ganske opsigtsvækkende - og med en sørgelig mine - meddele, at den franske landsholdsstjerne ikke længere vil spille for klubben.

Og forud for den offentlige udmelding har Dimitri Payet, ifølge den engelske tabloidavis The Mirror, taget alle midler i brug for at gennemtvinge det klubskifte, som franskmanden så brændende ønsker - og som har forårsaget hele balladen.

- Han har meldt ud, at hvis han ikke får lov til at skifte, vil han hverken træne eller spille kamp. Han er endda klar til at 'opfinde' en skade, fortæller en kilde i klubben ifølge The Mirror.

Payet og Bilic.
Payet og Bilic.

Ifølge flere britiske medier har West Ham valgt at ignorere et bud fra Dimitri Payets tidligere klub Marseille, som skulle have lagt 172 millioner kroner på bordet for at hente offensiv-spilleren hjem. Ligue 1-klubben er også villige til at smide yderligere 22 millioner i puljen, hvis klubben formår at kvalificere sig til næste sæsons Champions League.

Men det bud var ikke nok for West Ham - noget, som har skuffet Dimitri Payet voldsomt.

West Ham har lovet Payet, at klubben er villig til at sælge spilleren til sommer, hvis den rette mulighed opstår. Premier League-klubben vil for alt i verden ikke sælge midt i en sæson, hvor nedryknings-spøgelset i høj grad rasler med kæderne.

Ifølge The Mirror har Payet-lejren dog afvist et sommer-skifte, blandt andet fordi Payets kone er ulykkelig i London og vil tilbage til Marseille. Ifølge avisens kilde i West Ham, er der stadig forhåbninger om en løsning i januar:

- Der er holdt møder mellem parterne, som er gået godt, og forhåbentlig får han lov til at rejse videre med klubbens velsignelse, lyder det ifølge The Mirror.

Den 29-årige midtbanespiller forlængede sin kontrakt med West Ham i februar sidste år, så aftalen nu løber frem til 2021.

Puha - West Ham-træner Slaven Bilic kan næsten ikke overskue situationen. Dimitri Payet ligner en færdig mand i West Ham. Premier League - 12. jan. 2017 - kl. 12:35 Grotesk pressemøde: Stjernen nægter at spille - hør den rystede træners forklaring

(Foto: AP) Premier League - 13. jan. 2017 - kl. 09:22 Fornærmet franskmand: Sandheden om PL-stjernens strejke

Se også: Stjerne sat af i Chelsea efter slagsmål

53 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere