Annonce:
Annonce:

Topspiller risikerer straf: Provokerede doping-kontrollant

Midtbanespilleren Robert Snodgrass fra West Ham risikerer straf for ’fornærmende sprogbrug’, da holdet i februar blev opsøgt af dopingkontrollen under træning

Robert Snodgrass takker fansene efter West Hams kamp lørdag mod Cardiff. West Ham tabte kampen med 2-0. Foto: Ritzau Scanpix.
Robert Snodgrass takker fansene efter West Hams kamp lørdag mod Cardiff. West Ham tabte kampen med 2-0. Foto: Ritzau Scanpix.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Dopingkontrollanterne fra det britiske antidopingagentur UKAD kom tilsyneladende ikke på sporet af ulovlige stoffer, da de 6. februar troppede op på West Hams træningsanlæg for at dopingteste spillerne.

Men de fik alligevel rejst en sag, som kan resultere i bøde og karantæne til midtbanespilleren Robert Snodgrass, som var lidt for kvik i replikken efter kontrollanternes smag.

’Har I ikke noget bedre at lave?’ lød spørgsmålet fra Snodgrass, da kontrollanterne gik i gang med deres forehavende.

Bemærkningen, som ifølge britiske medier muligvis blev ledsaget af et eller flere bandeord og muligvis blev sagt med et glimt i øjet, opfattede kontrollanterne som ’fornærmende sprogbrug’, hvilket de straks sladrede til højere myndighed om.

Annonce:

Det britiske fodboldforbund FA har nu taget skridt til at rejse en disciplinærsag mod Snodgrass, som i øvrigt ikke personligt var udtaget til dopingkontrol og derfor ikke har forsøgt at undgå at blive testet.

Klar til at vidne for Snodgrass
Snodgrass og West Ham har afvist at kommentere sagen i britiske medier. Spilleren skal inden 18. marts svare på anklagen, før FA tager stilling til, om der skal rejses sag.

Hvilken straf, Snodgrass er hjemfalden til, hvis han findes skyldig, er ikke specificeret af FA, skriver Daily Mail. I september sidste år fik Bury-manager Ryan Lowe i en tilsvarende sag en bøde på 13.000 kroner og udelukkelse i to kampe.

Daily Mail fremhæver, at flere af Snodgrass’ holdkammerater er parate til at vidne til fordel for Snodgrass, hvis en sag bliver rejst. Det er den udbredte opfattelse i spillertruppen, at Snodgrass’ kommentar var jovial og altså ikke så fornærmende, som den blev opfattet.

Lukaku afviser opgør med Pogba: De fortæller løgnehistorier

Skuffet Tottenham-boss: Vi tog det ikke seriøst

Manchester City øger til Liverpool efter kontroversiel scoring

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: