Ydmyget Giggs blev tilbudt juniorjob: Nu forlader han United

Ryan Giggs har indstillet sig på at forlade Manchester United efter 29 år i klubben

Giggs har sandsynligvis trukket Man Utd-træningsdragten over hovedet for sidste gang (Foto: AP)
Giggs har sandsynligvis trukket Man Utd-træningsdragten over hovedet for sidste gang (Foto: AP)

Alt tyder på, at der kommer til at ske ting og sager i Manchester United denne sommer.

José Mourinho er allerede præsenteret som ny manager i klubben, og det forventes, at portugiseren vil have gang i en større udskiftning i både spillertrup og i staben omkring holdet.

De mange omvæltninger kommer sandsynligvis til at gå ud over United-legenden Ryan Giggs, der ifølge flere engelske medier kraftigt overvejer sin fremtid i klubben.

Daily Mail skriver, at waliseren angiveligt har afvist den rolle, som klubben har tilbudt ham under Mourinho. Efter at have været assistent under Louis van Gaal er Giggs i stedet blevet tilbudt en mindre rolle, hvor han skal fungere som bindeled mellem førsteholdet og klubbens U21-mandskab.

En mindre betydningsfuld stilling er i sigte for Giggs, fordi Mourinho forventes at tage sin faste assistent Rui Faria med sig til Manchester, og det skubber en ydmyget Giggs længere ned i hierarkiet i klubben.

Efter 29 år i United har Giggs større ambitioner og føler sig klar til et managerjob. Han havde håbet at blive tilbudt det, efter van Gaal blev kasseret, men valget faldt i stedet på 'The Speciel One'.

Giggs er netop vendt hjem fra ferie i Dubai, og en beslutning forventes at blive taget snarest muligt.

Over for Daily Mail fortæller en kilde tæt på waliseren, at han vil blive 'meget, meget overrasket', hvis Giggs bliver på Old Trafford omstændighederne taget i betragtning.

Hvor fremtiden i så fald skal ligge, er endnu uvist.

Men et exit fra United er næppe noget, der vil gå ubemærket hen. Giggs er en af de helt store.

Husker du Giggs' vidundermål?

39 kommentarer
Vis kommentarer