Annonce:
Annonce:

Ydmyget Mourinho: Den værste tid i min karriere

José Mourinho har det forfærdeligt efter et nyt nederlag til Chelsea i Premier League, men nægter at presset på ham skulle være større end før

José Mourinho har mistet tidligere tiders aura af uovervindelighed. (Foto: AP)
José Mourinho har mistet tidligere tiders aura af uovervindelighed. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Chelsea start på denne sæson kunne godt have været bedre. Man lagde ud med at tabe i Community Shield mod Arsenal og siden er det kun blevet til én sejr i Premier League. Lørdag var den igen gal for mestrene, da de mødte Everton på udebane.

Her blev det til et 1-3-nederlag for Mourinho og Co., hvor særligt Everton-indskifteren Steven Naismith gjorde sig positivt bemærket med et hattrick for Everton. Efter kampen blev Chelsea-manager spurgt til om, han følte at jobbet i Chelsea var truet i et interview med engelske BT Sport.

Hattrick af Everton-reserve sender Chelsea i pointkrise

Annonce:

- Jeg føler intet pres. Jeg føler, at resultaterne er de værste i min karriere. Jeg giver ikke spillerne skylden, jeg giver ikke mig selv skylden, men jeg accepterer ikke resultaterne. Jeg er ansvarlig for holdet, og jeg er ikke glad for situationen eller mig selv, siger Mourinho.

Selvom holdet allerede er forholdsvist langt fra topholdene, så tror Mourinho stadig på, at Chelsea kan vende skuden og tage mesterskabet i denne sæson.

Mourinho må undvære førstekeeper i lang tid

- Indtil det er matematisk umuligt, så er vi stadig mestrene. Men jeg ved det ikke. Vi er afhængige af mange ting inklusiv at forbedre os selv. Men når man er så mange point efter, så er man afhængig af andre, siger Chelsea-manageren.

Udover nederlaget til Everton, har Chelsea også tabt 1-2 til Crystal Palace og 0-3 til mesterskabskandidaten Manchester City. I næste runde venter Arsenal for Chelsea, hvor man kan få revanche for Community Shield-nederlaget.

 Chok i Chelsea: Stjernekeeper knæskadet


Av, av, av: Her ryger Chelsea ind i ny nedtur:
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: