Ydmyget Rooney: Konen har ringet til den mystiske partypige

Den engelske fodboldstjerne Wayne Rooney er havnet i fedtefadet, efter han torsdag nat blev stoppet for spirituskørsel i en fremmed kvindes bil. Nu er konen vendt hjem fra ferie, og hun har taget utraditionelle metoder i brug for at nå til bunds i sagen

Rooney er tilbage på træningsbanen, efter han blev taget for spirituskørsel . Video: SNTV

Wayne Rooney har store problemer i disse dage.

Natten mellem torsdag og fredag blev Eveton-stjernen stoppet og sigtet for spirituskørsel i Manchester-forstaden Cheshire. Ud over Ronneys promille, der angiveligt var tre gange højere end den tilladte, er sagen også problematisk for den gifte angriber af en helt anden grund. Bilen, han kørte i, var nemlig ikke hans egen.

Den tilhører den 29-årige partypige Laura Simpson, der åbenhjertet har fortalt medierne, hvordan en flirtende Rooney havde lagt an på hende, for derefter sammen at forlade den bar, de havde befundet sig på.

- Vi kyssede, krammede, sludrede. Det var harmløst. Da baren lukkede, kom en af Waynes venner over til mig og sagde, 'ved du, at Wayne godt kan lide dig, og han vil gerne tage dig med et sted.

Engelske medier har de seneste dage kunne fortælle om Laura Simpson, der skulle være en såkaldt sugarbabe.

Her kan du læse, hvordan Laura Simpson i detaljer forklarer, hvordan Wayne Rooney og hende endte sammen i hendes bil, før de blev hevet ind til siden af ordensmagten.

Konen ringede til Laura
Wayne Rooneys gravide kone Coleen var på ferie på Mallorca, da nyheden om hendes mands våde bytur kom frem. Hun skyndte sig hjem til England for at kræve en forklaring af den tidligere Manchester United-stjerne. Faktisk skulle hun have været så rasende, at hun ringede direkte til Laura Simpson for at kræve en forklaring.

Ifølge Daily Mail og The Sun har Laura Simpson bekræftet, at en vred Coleen Rooney havde ringet hende op for at høre sandheden.

Wayne Rooneys gravide kone, Coleen afbrød sin ferie for at tage hjem og konfrontere sin mand. Foto: All Ove
Wayne Rooneys gravide kone, Coleen afbrød sin ferie for at tage hjem og konfrontere sin mand. Foto: All Ove

Det er ikke første gang Wayne Rooney har lavet selvmål i sit ægteskab. I 2010 kom det frem, at den tidligere England-kaptajn havde haft en trekant med to prostituerede. Dengang måtte en ydmyg Rooney igen forklarer sig til Coleen, der valgte at blive hos sin mand.

Denne gang skulle piben dog have fået en anden lyd. Coleen skulle angiveligt have fortalt Rooney, at det her er den sidste chance, han får.   

Wayne Rooney skal i retten 18 september - dagen efter han har spillet sin første kamp på Old Trafford efter skiftet fra Manchester United. 

Spiritus i blodet? Wayne Rooney pågrebet af politiet

Premier League-klubberne sætter ny transferrekord