Zankas vilde melding: Gratis øl til alle medrejsende fans!

Mathias Zanka Jørgensen lokker med en gratis omgang til de Huddersfield-fans, der tager med til Southampton

Den danske Huddersfield-spiller Mathias Zanka Jørgensen er formentlig en ganske populær herre blandt Huddersfields tilhængere.

For ikke nok med at forsvarsspilleren har bidt sig fast i Premier League-klubbens startopstilling, så krydrer han nu de fine præstationer på banen med en julegave til Huddersfield-tilhængerne.

Den tidligere FCK'er og landsholdsspiller lover således en omgang til alle fans, der rejser den lange tur til holdets udekamp lørdag.

Her skal Huddersfield fra det nordcentrale England til Southampton i det sydlige England. En tur på knap 400 kilometer hver vej.

- Jeres støtte i år har været helt fantastisk, og derfor vil jeg gerne give noget særligt til jer, der rejser til Southampton på lørdag. Jeg håber, at I kan lide gaven, siger Mathias 'Zanka' Jørgensen i en video på Twitter.

- En omgang på min regning til alle Huddersfield-fan, der tager turen til Southampton på lørdag! Tag en billet på vej ind, skriver han i den medfølgende tekst.

I videoen omtaler han sig selv 'Zanka Claus' - et navn med udgangspunkt i danskerens eget kælenavn og det engelske ord for julemand, Santa Claus.

Huddersfield-tilhængerne vil i Southampton få udleveret et gavekort på en omgang, som kan indløses i klubbens kamp mod Stoke på hjemmebane 26. december.

Og det kan blive en dyr fornøjelse.

For Huddersfield har fået 2596 billetter til kampen mod Southampton. En pint koster i Huddersfield 3,20 pund - 27 danske kroner. Så hvis alle billetter bliver benyttet, skal Mathias 'Zanka' Jørgensen skrive en check på 70.000 kroner.

En ordentlig omgang - men dog alligevel mindre, end hvad 'Zanka' tjener på en uge i klubben.

Huddersfield rykkede sidste sæson op i den bedste engelske række efter en playoffsejr over Reading, og indtil videre har oprykkeren gjort det godt.

Klubben indtager i øjeblikket 11.-pladsen i Premier League med 21 point efter 18 kampe. Senest vandt Huddersfield 4-1 ude over Watford.

Sammen med adskillige andre nyindkøb tilsluttede Mathias 'Zanka' Jørgensen sig i sommer Huddersfield.

Han er en ud af blot 13 markspillere i Premier League, der indtil videre har spillet samtlige minutter i sæsonen.

Se også: Legende-knæfald for PL-dansker: Giv ham forfærdelig meget anerkendelse

Se også: Voldsomme billeder: Derfor får Eriksens holdkammerat rødt kort

9 kommentarer
Vis kommentarer