Zlatan antyder skifte til Premier League

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic har kontraktudløb til sommer, og han fortsætter muligvis karrieren i England. Han udelukker det i hvert fald ikke

Zlatan Ibrahimovic i Premier League? Slet ikke så urealistisk alligevel. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic i Premier League? Slet ikke så urealistisk alligevel. (Foto: AP)

Den 34-årige svensker Zlatan Ibrahimovic er måske i gang med sin sidste sæson i den franske klub Paris Saint-Germain. Superstjernen har kontraktudløb til sommer, og endnu har han ikke taget stilling til, hvad fremtiden skal byde på.

Tidligere meldinger har gået på, at Ibrahimovic kunne fortsætte karrieren i USA i Major League Soccer, men nu smider han en lille antydning af, at Premier League og England kan være interessant.

Således afviste han ikke et skifte til engelsk fodbold, da han blev spurgt til det efter Champions League-opgøret mod Chelsea tirsdag aften.

- Jeg har tre måneder tilbage af min aftale her, og hvad sker der så? Store ting kommer til at ske, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge engelske Express.

Konkret blev Ibrahimovic spurgt ind til England, hvor han svarede:

- Lad os bare sige, at jeg er i god form.

Angriberen har da også været forrygende i denne sæson for sin franske klub, hvor det er blevet til 28 mål og ti oplæg i 35 kampe i alle turneringer.

Ibrahimovic var således også på pletten tirsdag, hvor Paris Saint-Germain vandt med 2-1 hjemme over Chelsea. Returopgøret er derfor helt åbent.

TV: Gense svenskerens scoring direkte fra frispark her: